Rīta Panorāma

Intervija ar politologu Filipu Rajevski

Rīta Panorāma

Intervija ar Kristīni Barkovsku

"Es mīlu tevi, Latvija!" - trīs fotogrāfu stāsti vienā izstādē

«Es mīlu tevi, Latvija!» - trīs fotogrāfu stāsti vienā izstādē

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 7 gadiem.

Rīgas kultūras un atpūtas centrā „Imanta” līdz mēneša beigām skatāma fotoizstāde „Es mīlu tevi, Latvija!”, kurā savus darbus eksponējuši Inese Grizāne, Kaspars Upītis un Dainis Ozols.

„Mēs izstādes   „Es mīlu tevi, Latvija!” fotogrāfijās atspoguļojam savas personīgās emocijas,” atklāj  viena no izstādes autorēm Inese Grizāne. Visi trīs darbu autori nav profesionāli fotogrāfi, fotografēšana ir tikai viņu aizraušanās. Tie ir stāsti par Latvijas vēsturi, cilvēkiem un dabu, piepildīti ar mīlestību.

Kad Kaspars un Dainis bildējuši salūtu, viņus pārņēmis īsts azarts un sacensības gars – kurš noķers īpašo uguņošanas mirkli? Kaspars ar sajūsmu konstatējis, ka Gaismas pils atklāšanas salūta laikā fiksēts mirklis, kad šķiet – ir divas Gaismas pilis!

Trīs autorus vieno arī vēlme nepalaist garām brīdi, kad notikums rada vēsturisku faktu, Dainim, piemēram, izdevies noķert pašu sākumu Skolēnu dziesmu svētku gājienam, kas faktiski jau bija aizliegts.

Fotogrāfiju vērtība ir arī stāsti par Latviju ikdienā.

„Kādreiz žēl, ka paskrien garām kāds kadrs, bet visu jau nevar nofotografēt, daļa vienkārši ir jāizjūt, jāizbauda,“ secina Inese Grizāne.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti