Doma dārzā latviešu īsfilmu brīvdabas seanss

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 9 gadiem.

Brīvdabas kino vakara apmeklētājus 17.jūlijā plkst. 23 Doma dārzā gaida neliels pārsteigums, intervijā Latvijas Radio raidījumā „Kultūras Rondo” norāda kino vakara rīkotāji.

Īsfilmu festivāla „2Annas” pārstāve Anna Veilande-Kustikova atklāj, ka pasākumā tiks izrādītas filmas, kas vizuāli piestāv Doma dārzam.

Faktiski es mēģināju piemeklēt filmas, kuras ir patīkami skatīties, atrodoties tieši Doma dārzā,” teic Veilande-Kustikova, piebilstot, ka vakara programma veidota tā, lai nenogurdinātu skatītājus, tāpēc tās garums – 50 minūtes.

Programmā iekļauti tikai Latvijā veidoti kino darbi – Askolda Saulīša jaunā dokumentālā filma, kā arī Katrīnas Neiburgas, Ievas Epneres, Ineses Vēriņas, Lindas Konones, Ievas Balodes un Armanda Zača filmas.

Jau ziņots, ka šogad biedrība "Ascendum" projekta "Mans Doms" brīvdabas kino seansu programmu veidojusi, sadarbojoties ar filmu festivālu "2Annas".

Pirmais kino vakars notika 10.jūlijā un to apmeklēja aptuveni simts skatītāju. 

„Bija brīnišķīgi,” pirmā kino vakara iespaidus raksturo Veilande-Kustikova, bet Agnese Logina piebilst, ka "simts cilvēki Doma dārzā – tas nozīmē, ka visiem ir ērti un izskatās, ka ir daudz” skatītāju.

Brīvdabas kino vakarus 24.jūlijā turpinās pasaules īsfilmas, savukārt 31.jūlijā - "Shakespeare Shorts".

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti