Dokumentālā filma par Maiklu Džeksonu raisa plašas diskusijas

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 5 gadiem.

Plašas diskusijas visā pasaulē radījusi  jauna dokumentālā filma par popmūzikas karali Maiklu Džeksonu. Tajā atspoguļoti arī viņa iespējamie seksuālie noziegumu pret bērniem.

Jauno lenti "Leaving Neverland" jeb "Pametot Nekurzemi" veidoja kompānija ''HBO'', un tajā piedalās divi bijušie mūziķa aizbilstamie. Veids Robsons un Džeims Seifčaks cita starpā apvaino Džeksonu par seksuālu vardarbību. Mūziķa ģimenes locekļi un pārstāvji kategoriski noliedz izvirzītās apsūdzības.

Protesta akciju pret filmu Lielbritānijas galvaspilsētā Londonā sarīkoja popmūzikas karaļa fani. Viņi turēja plakātus ar uzrakstiem – "Maikls ir nevainīgs" un "Fakti nemelo". Aktīvisti arī apvainoja filmas varoņus par vēlmi šādā veidā iegūt popularitāti.

Savukārt pazīstamā ASV televīzijas zvaigzne Opra Vinfrija intervēja abas personas pēc filmas un tieši neapvainoja Džeksonu. Taču viņa paslavēja filmu un pieļāva iespēju, ka tā balstīta uz patiesiem faktiem.

KONTEKSTS:

2009. gada 25. jūnijā Maikls Džeksons pēc pēkšņas sirds apstāšanās tika nogādāts slimnīcā Losandželosā, bet mediķiem neizdevās glābt mūziķa dzīvību. Sirds apstāšanos izraisīja dažādu nomierinošu medikamentu sajaukums, ko mūziķim bija injicējis viņa ārsts Konrāds Marejs.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti