«Dienas ziņu» vadītāja Sandra Zviedre atvadās no skatītājiem, taču no LTV neaiziet

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 3 gadiem.

Latvijas Televīzijas (LTV) ilggadējā "Dienas ziņu" vadītāja Sandra Zviedre piektdien, 29. janvārī, atvadās no ''Dienas ziņu'' skatītājiem. Pēc teju 23 gadiem LTV kadrā, skatītāju iemīļotā diktore pieņēmusi lēmumu darbu kameras priekšā beigt. Tomēr no LTV Zviedre neaiziet – viņa turpinās producēt "Dienas ziņu" raidījumu un darbosies aizkadrā.

Zviedre jau ilgu laiku darbojusies ne vien kā “Dienas ziņu” diktore, bet arī kā producente. Tas nozīmē, ka viņa ir atbildīga ne vien par to, kā ziņas tiek pasniegtas, bet arī par raidījuma saturu. Iepriekš intervijās Zviedre ir atzinusi, ka tas nereti liek justies pretrunīgi, jo abi darbi nemaz tik līdzīgi nav – katrs prasa savu redzējumu uz ziņām un notikumiem. Tas arī ir viens no iemesliem, kādēļ pieņemts lēmums darbu kameras priekšā pārtraukt. Turpmāk viņa darbosies tikai aizkadrā.

“Tie ir bijuši lieliski gadi abpus ekrāniem. Man skatītājs patiesi ir galvenais,” pateicīga uzticīgajiem skatītājiem ir žurnāliste.

“LTV kadrā esmu bijusi teju 23 gadus, un vēl četrus gadus Vidzemes TV ēterā, ko agrāk arī pārraidīja LTV. Tātad – gandrīz 27 gadi,” savu pieredzi atceras moderatore.

LTV Ziņu dienesta direktore Iveta Elksne novērtē diktores cieņpilno attieksmi pret savu skatītāju un patieso savas darba vietas patriotismu. “Sandra ir skatītāju iemīļota moderatore. Ar savu ziņu pasniegšanas veidu – viņa jūt līdzi katram notikumam, katram stāstam, katram cilvēkam. Sandrai ir svarīga cieņpilna attieksme pret skatītāju, un, manuprāt, to skatītāji noteikti zina un augstu vērtē. Sandra ir arī liela Latvijas Televīzijas patriote, un man tiešām prieks, ka Sandra nekur neaiziet, bet turpinās darbu arī turpmāk, tikai šoreiz vairāk aizkadrā,” norāda Elksne.

Sandras Zviedres ieguldījums televīzijas ziņu vadītāju darba kultūrā, cieņpilnajā attieksmē pret kolēģiem un priekā par darbu jau tik daudzu gadu garumā ir nenovērtējams! Žurnāliste ne reizi nav liegusi padomu jaunajiem kolēģiem, un esam pārliecināti, ka arī turpmāk viņa visas savas zināšanas turpinās nodot tālāk. LTV saka lielu paldies žurnālistei par šiem gadiem ēterā, un vēlam arī turpmāk – aizkadrā – darīt to, kas patīk, padodas un sniedz gandarījumu!'

Par to, kas pārņems Sandras darbu LTV ēterā, LTV informēs jaunnedēļ.

Piedāvājam noskatīties 2020. gada vasarā tapušu interviju ar pieredzes bagāto žurnālisti – par to, kas viņas darbā bijis grūtākais, kas – patīkamākais, un kādēļ Sandra mulst, kad jārunā kā raidījuma vadītājai:

 

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti