«Dautonas abatija» ieņēmusi pirmo vietu ASV kino tirgū

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 4 gadiem.

Pēc slavenā seriāla "Dauntonas abatija" motīviem uzņemtā tāda paša nosaukuma filma ieņēmusi pirmo vietu Amerikas Savienoto valstu (ASV) kino tirgū. Tā apsteigusi otru favorīti – fantastikas filmu "Ad Astra" ar Bredu Pitu galvenajā lomā.

ASV kino industrijas pārstāvji informē, ka "Dauntonas abatija" nedēļas nogalē ASV nopelnīja 31 miljonu dolāru jeb vairāk nekā 28 miljonus eiro.

Lentes reklāmā norādīts, ka tās darbība norisinās 1927. gadā. Krouliju ģimene un viņu kalpotāji saņem vēsti par gaidāmo karaļa un karalienes vizīti Dauntonā, un tas rada papildu rūpes. Gaidāmā augsto viesu ierašanās saceļ īstu "vētru" namā, un vairāku varoņu sirdis skar romantiskas vēsmas.

Tikmēr režisora Džeimsa Greja veidotā fantastikas filma "Ad astra" debitējusi ar vairāk nekā 19 miljonu dolāru peļņu. Tajā bez Pita piedalās vēl vairāki citi pazīstami aktieri - Tomijs Lī Džonss, Donalds Sazerlends un Līva Tailere, un tā vēsta par kādu astronautu, kurš dodas kosmiskā ceļojumā sava tēva meklējumos. Vienlaikus viņš mēģina noskaidrot, kādas briesmas draud gan Zemei, gan visai Saules sistēmai.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti