Dārza svētki #paliecmājās – attālināta kopā būšana un muzicēšana 1. maijā

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 3 gadiem.

Latvijas Televīzija 1. maijā, Satversmes sapulces sasaukšanas 100. gadadienā, piedāvās iespēju viesoties pie Latvijas mūziķiem un attālināti ļauties muzikālai kopā būšanai. Kristīne Komarovska un Toms Grēviņš svinēs unikālus dārza svētkus uz LTV terases, un ne tikai sagaidīs viesus, bet arī “pieslēgsies” mūziķiem dažādās Latvijas vietās.

LTV1 1. maijā pulksten 21.05 izskanēs unikāls projekts “Dārza svētku koncerts #paliecmājās”. Mūziķi savos dārzos un arī uz LTV terases ļaus ikvienam sajust sirsnīgu un vieglu sarunu un muzicēšanas prieka vienojošo spēku arī attālinātas kopā būšanas laikā. Tā, piemēram, Aija Andrejeva un Jānis Aišpurs muzicēs Ķeguma pusē, bet Olga Rajecka būs savās lauku mājās netālu no Bīriņiem. Savukārt reperis Ozols savu enerģiju ienesīs kādā no daudzstāvu māju tukšajiem pagalmiem.

Dārza svētkos muzicēs un emocijās dalīsies ne vien Aija Andrejeva un Jānis Aišpurs, Ozols un Olga Rajecka, bet arī fonds "Viegli", Kaspars Zemītis un Kaspars Znotiņš, grupa “Musiqq”, Jānis Stībelis, interneta sensācija – grupa “Valters un kombinezoni”, grupa “Ducele”, kā arī maestro Raimonds Pauls kopā ar Anci Krauzi.

Latvijas Televīzijas pārstāvji uzsver, ka ka raidījuma laikā tiek ievēroti visi drošības noteikumi. Raidījums veidots tā, lai visi iesaistītie, arī mūziķi uz terases, varētu ievērot atbilstošu un drošu distanci.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti