Rīta Panorāma

Lietuva varētu palielināt šā gada aizsardzības izdevumus

Rīta Panorāma

Ukraina aicina starptautiskās organizācijas risināt drošības krīzi

"Suns" veiksmīgi ielaužas ASV kino tirgū

Čeninga Teituma filma «Suns» veiksmīgi ielaužas ASV kino tirgū

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 2 gadiem.

Čeninga Teituma lente "Suns" ar Holivudas mērogiem pieticīgu veidošanas budžetu veiksmīgi ielauzusies Amerikas Savienoto Valstu kino tirgū. Līdz pirmdienai tā jau nopelnīja 18 miljonus dolāru un ieņēma otro vietu pelnošāko filmu topā.

"Suns" ir Teituma debija režisora lomā, un to viņš veidoja kopā ar ilggadējo sadarbības partneri Reidu Kerolinu. Pats aktieris lentē atveido armijas reindžeru, kura uzdevums ir aizvest traumētu armijas suni no Oregonas uz Arizonu uz kritušā trenera bērēm. Teitums jau iepriekš atzina, ka iedvesmu šim darbam guvis no personiskās pieredzes – sava suņa zaudējuma un viņu kopīgā pēdējā ceļojuma. Stāsts par saikni starp cilvēku un dzīvnieku jau ir saņēmis pozitīvas kritiķu un skatītāju atsauksmes.

Tikmēr pirmo vietu pelnošāko filmu topā ieņēm "Uncharted" jeb "Ārpus kartes" par dārgumu medniekiem. Videospēļu adaptācija ar Tomu Holandu un Marku Valbergu nedēļas nogalē nopelnīja apmēram 50 miljonus dolāru. Vērts pieminēt arī ceturtās vietas ieguvēju – slavenā Agatas Kristi romāna "Nāve uz Nīlas" ekranizāciju, ko veidoja režisors Kenets Brana, un kas bija līderpozīcijas pagājušajā nedēļā. 

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti