Ceļu pie skatītājiem uzsāk «Endera spēle»

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 10 gadiem.

Šonedēļ ceļu pie skatītājiem uzsāka fantastikas filmu cienītāju ilgi gaidītā filma „Endera spēle", kuras galvenais trumpis ir Holivudas vecmeistara Harisona Forda dalība.

Filma, kurā galveno lomu atveido Harisons Fords, ir uzņemta pēc Orsona Skota Karda fantastikas romāna motīviem. Stāsta darbība norisinās uz citplanētiešu okupētajās Zemes.

Forda atveidotais varonis apmāca kādu pusaudzi cīņas mākslā, taču viņa galvenais mērķis ir mūsu planētas izglābšana. Cēlā mērķa vārdā viņš ir gatavs ziedot pat savus tuvākos cilvēkus.

71 gadu vecais Fords atzīst, ka citplanētieši sājā filmā ir kā metafora, kas vēsta, ka katrai dzīvai radībai ir tiesības attīstīties, ka mums vajadzētu saudzīgāk attiekties pret dzīvo dabu.

Citplanētiešu iebrukums, manuprāt, nav galvenā lieta, par ko būtu jāuztraucas. Filmā tāpat ir daudz vērtīgu lietu par jauniešiem," norāda aktieris Harisons Fords.

Gevina Hūda režisētajā filmā tāpat lomas atveidos Asa Baterfīlds, Heilija Steinfelde un Oskara laureāts Bens Kingslejs. Latvijā filmu sāks demonstrēt no 8.novembra.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti