Brīvdienās LTV1 «Iebrauc KINO»

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 9 gadiem.

No 12.aprīļa svētdienās LTV1 ēterā pulksten 15.40 būs jauns iknedēļas TV projekts “Iebrauc KINO” par cilvēkiem, procesiem, tagadni un sajūtām, kas notiek komerciālā un nekomerciālā kino laukumos Latvijā un pasaulē.

“Kino pasaule no dienas uz dienu kļūst aizvien izsmalcinātāka, piesātinātāka un radošāka. Šķiet, jautājumi par jaunumiem Holivudā, Kannās, Berlīnē vai tepat Rīgā ir vairāk nekā jebkad agrāk. Jaunais raidījums sniegs atbildes par kino aktualitātēm, aizkulisēm un vēsturi, lai katrs būtu drošs, ka “filmē”, kas notiek kino šodien,” par jauno raidījumu ciklu stāsta projekta “Iebrauc KINO” idejas autore un LTV režisore Zane Gargažina.

Raidījuma sižetus veidos četras spilgtas personības: kino kritiķe Daira Āboliņa, režisors Dāvis Kaņepe, aktrise Madara Botmane un žurnālists Jānis Lācis. Katram autoram ir savs ceļš kā iebraukt kino pasaulē, izzināt to un atklāt no jauna.

Madara stāstīs par aktuālo kino teātros, Jānis fokusēsies uz kino procesiem, tradīcijām un jomas izpratni Latvijā, savukārt Dāvis skaidros kino radīšanas noslēpumus aizkadrā. Daira skatītājiem stāstīs par cilvēkiem, kuri mīl un rada kino, kā arī pievienos raidījumam kādu ārzemju kino aktualitātes “piešprici”.

Raidījumu atkārtojumā varēsiet noskatīties LTV1 ēterā trešdienās pēc nakts ziņām pulksten 23.15 un piektdienās pulksten 00.50, savukārt LTV7 – ceturtdienās pulksten 19.05.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti