Bredam Pitam pirms «Ad astra» izrādīšanas sakaru seanss ar kosmosu

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 4 gadiem.

ASV Nacionālā aeronautikas un kosmosa administrācija (NASA) noorganizējusi tiešo sakaru seansu starp slaveno aktieri Bredu Pitu un starptautisko kosmosa staciju. Saruna bija pieskaņota jaunās filmas “Ad astra” gaidāmajai iznākšanai uz lielā ekrāna. 

Ārvalstu mediji vēsta, ka sarunā Pits paudis izbrīnu par sarežģīto kosmosa stacijas aprīkojumu un “uzprasījies” uz komplimentu. Viņš astronautam Nikam Heigam pajautājis, kurš kosmosa varoņa atveidotājs ir labāks – viņš vai Džordžs Klūnijs 2013. gada filmā “Gravitāte”. Atbilde, protams bija par labu Pitam.  

Astronauti arī atzina, ka jau ir paspējuši noskatīties jauno lenti, taču plašākus komentārus par to nesniedza.

Tikmēr kino kritiķi atgādina, ka studijas “20 Century Fox” filmas pirmizrāde notika šā gada Venēcijas kinofestivālā. Tajā piedalās arī citas Holivudas zvaigznes, tai skaitā Tomijs Lī Džonss, Donalds Sazerlends un Līva Tailere.

Lente vēsta par astronautu Roju Makbraidu, kurš dodas kosmiskā ceļojumā sava tēva meklējumos. Vienlaikus viņš mēģina noskaidrot, kādas briesmas draud Zemei un visai Saules sistēmai. Uz lielajiem ekrāniem filma iznāks jau 20. septembrī. 
 

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti