Berlīnē skatāmas labākās Latvijas īsfilmas un animācijas filmas

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 6 gadiem.

No 3. līdz 5. novembrim Berlīnē ar Latvijas vēstniecības Vācijā un Nacionālā kino centra atbalstu tiks izrādītas Latvijas un citu Baltijas valstu īsfilmas un bērnu animācijas filmas, kas pēdējos gados saņēmušas starptautisku kinofestivālu balvas.

3. novembrī Baltijas īsfilmu nakts “After Dark” ietvaros Berlīnes augstākajā kinoteātrī “Sputnik” būs skatāmas tādas atzinību guvušas Latvijas īsfilmas kā brāļu Ābeļu “Kastrāts kuilis”, Lailas Pakalniņas “Ūdens” un “Īsfilma par dzīvi”, kā arī divas animācijas īsfilmas – Jurģa Krāsona “Kā es atmetu smēķēšanu” un Ivo Brieža “Laiks iet”.

Savukārt 4. novembrī kino “ACUD” un 5. novembrī kino “Sputnik” tiks demonstrēta Baltijas bērnu animācijas filmu programma, kurā būs skatāmas ''Animācijas Brigādes'' filmas “Tīģeris”, “Meža sargi” un “Sārtulis,” kā arī Nila Skapāna “Spoku stunda”. Programmā iekļautās filmas ir bez valodas, lai tās būtu pieejamas visiem mazajiem skatītājiem.

Filmas tiek izrādītas festivāla “Litauisches Kino Goes Berlin” ietvaros, kas šogad prezentē visu trīs Baltijas valstu filmas.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti