Rīta Panorāma

Dubultā lielformāta fotogrāfiju izstāde "Atceroties 1991. gada barikādes"

Rīta Panorāma

Lietuva februārī pārtrauks Baltkrievijas kālija sāls tranzītu

Šogad notiks Berlīnes kinofestivāls

Berlināli februārī atklās ar režisora Fransuā Ozona filmu «Pēters fon Kants»

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 2 gadiem.

Neraugoties uz Covid-19 pandēmiju, februārī Vācijas galvaspilsētā Berlīnē notiks ikgadējais starptautiskais kinofestivāls. Tomēr tā dalībniekiem un viesiem būs jāievēro stingri profilakses pasākumi. 

Rīkotāji informē, ka viens no prestižākajiem pasaules kinoforumiem sāksies 10. februārī, bet balvas pasniegs 16. februārī.

Festivālu atklās ar franču režisora Fransuā Ozona filmu "Pēters fon Kants", kas ir Rainera Vernera Fasbindera lentes "Petras fon Kantas rūgtās asaras" brīva interpretācija.

Pasākumu norises vietās drīkstēs uzturēties tikai cilvēki, kas ir pilnībā vakcinēti pret Covid-19 vai to nesen pārslimojuši, un dalībniekiem un viesiem būs jāveic ātrie testi un jāvalkā maskas. Kinoteātros drīkstēs aizpildīt tikai pusi vietu, un atceltas pieņemšanas un citi svinīgie pasākumi.

Savukārt Eiropas un Berlināles filmu tirgi, kā arī Berlināles talantu un Pasaules kino fonda projekti notiks attālināti.

Tomēr pēc balvu pasniegšanas ceremonijas no 17. līdz 20. februārim visos Berlināles kinoteātros būs atkārtoti filmu seansi.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti