Balso par savu radio «Naba» fotokonkursa «15x15» simpātiju!

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 6 gadiem.

Noslēdzies ikgadējais radio "Naba" fotokonkurss par tēmu “Vilnis”. Pēc intensīva žūrijas darba noskaidroti 25 labākie darbi, kas piedalīsies ceļojošajā fotoizstādē “15x15”. Lai noskaidrotu skatītāju simpātiju, līdz 29. novembrim plkst. 23.59 portālā LSM norisinās īpašs skatītāju simpātijas balsojums.

Konkursa darbu galerija

Trīs konkursa uzvarētāju darbi, kā arī skatītāju simpātijas ieguvējs saņems radio "Naba" sadarbības partneru balvas.

Tēma, kas izvēlēta šī gada radio "Naba" fotokonkursam “15x15”, aicināja pievērsties visam pārmaiņās esošajam, jo vilnis – tā ir kustība. No elektromagnētiskajiem viļņiem, kurus uztver un raida radioaparāts, līdz filozofiskai atziņai, ka iet kā pa viļņiem. Konkursa dalībniekiem savos darbos bija iespēja parādīt oriģinālu tēmas interpretāciju, apspēlēt kādu sabiedrībā aktuālu un ar pārmaiņām saistītu pašu izvēlētu vizuālo vēstījumu vai vienkārši ļauties asociāciju plūsmai.

Kompetenta žūrija vērtēja pieteiktās fotogrāfijas pēc to mākslinieciskās un tehniskās kvalitātes, idejas un atbilstības konkursa tēmai.

Izstādes atklāšana un uzvarētāju apbalvošana norisināsies 30. novembrī plkst. 18.00 Latvijas Universitātē, Aspazijas bulvārī 5.

Fotokonkursa draugi: Latvijas Universitāte, izdevniecība NABA MUSIC/ MELO RECORDS, izdevniecība “Neputns”, izdevniecība “Dienas Grāmata”, “Baddog” un LSM.LV.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti