ASV notikusi jaunās Tarantīno filmas pirmizrāde

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 4 gadiem.

Amerikas Savienotajās Valstīs (ASV), Losandželosā, notikusi jaunās Kventina Tarantīno firmas “Once Upon a Time... in Hollywood” jeb “Reiz… Holivudā” pirmizrāde. Uz pasākumu bija ieradušies arī galveno lomu tēlotāji - Breds Pits un Leonardo Di Kaprio.  

Pits sarunā ar žurnālistiem norādīja, ka lentē atainots laikmets, kuru daudzi romantizē. Tas bija satricinājumu un pārmaiņu periods. Savukārt Di Kaprio atzina, ka ir uzaudzis Losandželosā un zina stāstus par leģendārajiem notikumiem.

Tikmēr kino kritiķi atgādina, ka pasaulslavenā režisora Kventina Tarantīno devītā filma ir veltījums tā dēvētā Holivudas zelta laikmeta izskaņai. Lentes darbība norisinās Losandželosā 1969. gadā, hipiju ēras ziedu laikos. Bijusī televīzijas vesternu zvaigzne Riks Daltons, kuru spēlē Leonardo Di Kaprio, un Breda Pita atainotais viņa ilggadējais triku dublieris cenšas izsisties strauji mainīgajā Holivudas kino industrijā. Viņu mājoklis atrodas netālu no nama, kurā dzīvo Romāna Polaņska sieva un kurā tika pastrādātas zvērīgas slepkavības, tomēr lente drīzāk ir komēdija, nevis drāma.

 

Kinoteātros Latvijā filma būs skatāma no 9. augusta.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti