ASV kinoindustrija varētu «atdzīvoties» jūlija otrajā pusē

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 3 gadiem.

31. jūlijā Amerikas Savienoto Valstu (ASV) kinoteātros sāks demonstrēt Kristofera Nolana lielbudžeta zinātniskās fantastikas filmu “Tenet”. Eksperti to dēvē par liecību kino industrijas vēlmei atsākt darbu normālā režīmā Covid-19 pandēmijas un noteikto ierobežojumu apstākļos.

Futūristiskā spiegu trillera debija uz lielajiem ekrāniem sākotnēji bija plānota 17. jūlijā, bet kompānija “Warner Bros” piesardzības dēļ to pārcēla par 2 nedēļām. Lentē tiek risinātas laika, telpas un atmiņas problēmas, un tā vēsta par Džona Deivida Vašingtona atveidotā īpašā aģenta ceļojumu laikā, lai novērstu trešo pasaules karu.

Daļa filmas tika uzņemta Igaunijā.

Kompānija vienlaikus uz 2. oktobri pārcēlusi citas gaidītas lentes – “Brīnumsieviete 1984” –  debiju kinoteātros. Filma ir 2017. gadā radītā kases grāvēja turpinājums.

Tikmēr pasaulē lielākā kinoteātru kompānija “AMC Theatres” paziņojusi, ka jūlija vidū tiks atvērti vismaz 97 procenti zāļu. Tomēr pandēmijas dēļ turpināsies sociālās distancēšanās pasākumi. Būs ierobežots apmeklētāju skaits, biļetes varēs pasūtīt internetā un regulāri notiks kinoteātru dezinfekcija.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti