Ar lekciju Rīgā uzstājas fotogrāfijas eksperts Marks Prusts

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 9 gadiem.

Jaunajā Latvijas Nacionālās bibliotēkas ēkā 9. maijā pulksten 17 uzstāsies fotogrāfijas eksperts un konsultants Marks Prusts, lsm.lv pavēstīja "Rīgas Fotomēneša 2014" rīkotāji.

Lekcijā "Bet vai tā ir māksla?" Prusts mēģinās atbildēt uz jautājumu, kas padara fotogrāfiju interesantu un kas šo mediju padara unikālu. Apskatot vēsturiskos un tehnoloģiskos fotogrāfijas sasniegumus, fotogrāfijas eksperts stāstīs par dažādiem fotomākslas kontekstiem un pielietojumiem. Lekciju iespējams apmeklēt bez maksas un tā norisināsies angļu valodā.

Marks Prusts ir pazīstams franču fotogrāfijas eksperts, daudzu fotofestivālu kurators un recenzents portfolio skatēs. Prusts darbojies arī kā grāmatu redaktors un fotogrāfijas pedagogs. Pirms lekcijas Prusts piedalīsies arī Rīgas fotomēneša portfolio skatē.

Kā iepriekš vēstīts, „Rīgas Fotomēnesis 2014” ir jauns Baltijas jūras reģiona fotofestivāls, kas šogad norisinās Eiropas kultūras galvaspilsētas programmas ietvaros, maijā un jūnijā piedāvājot ap divdesmit fotoizstāžu un desmitiem citu pasākumu – lekcijas, semināri, filmu seansi u.c.

Iepriekš sarunā Latvijas Radio raidījumā "Kultūras Rondo" atklāja fotogrāfs un Ziemeļu ministru padomes biroja direktors Imants Gross, Fotomēneša iecere ir izveidot radošo platformu Latvijas fotomākslas attīstībai.

Pilna Fotomēneša programma pieejama mājas lapā rigaphotomonth.com.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti