Rīta Panorāma

Rietumvalstu diplomāti atsāk darbu Ukrainā

Rīta Panorāma

Zelenskis aicina noteikt papildu sankcijas Krievijai

Animācijas filmas pirmajās vietās ASV kinoteātros

Animācijas filmas «The Bad Guys» un «Sonic the Hedgehog 2» pirmajās vietās ASV kinoteātros

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 1 gada.

Jau otro nedēļas nogali pēc kārtas skatītākā filma Ziemeļamerikā ir studijas "Dreamworks" animācijas filma "The Bad Guys" jeb "Sliktie puiši". Arī otrajā vietā pēc peļņas rādītājiem ir lente, kurā darbojas animēti varoņi – "Sonic the Hedgehog 2" jeb "Soniks".

"Slikto puišu" anotācijā norādīts, ka pasaulē, kurā līdzās pastāv cilvēki un dzīvnieki, noziedzīgu dzīvnieku banda, kurā darbojas Vilks, Piraija, Haizivs, Čūska un Tarantuls, ir noslēguši vienošanos, lai izvairītos no cietumsoda. Vilka kungs sāk izbaudīt jauno dzīvesveidu, tomēr tas nav tik vienkārši. Neraugoties uz draudīgo nosaukumu un aprakstu, filma iecerēta kā komēdija un šķiet, ka cilvēki novērtē šādu pozitīvu izklaidi sarežģītajā laikā. Kopējie filmas ieņēmumi par kinobiļetēm divu nedēļu laikā sasnieguši vairāk nekā 44 miljonus dolāru.

Savukārt "Soniks" vēsta par jau pirmajā daļā iepazīto supervaroni, kurš apmeties pie labākā drauga un cenšas apliecināt savas spējas. Drīz kā no zila gaisa uzrodas viltīgais Robotniks, kurš kopā ar noslēpumaino sabiedroto Dūri meklē smaragdu, kā spēkos ir iznīcināt visu savā ceļā. Arī Sonikam ir jauns palīgs – lapsiņa vārdā Aste, un kopīgi viņi apceļo pasauli, lai atrastu smaragdu, pirms tas nonāk nepareizajās rokās.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti