Andreja Ēķa filmas «Svingeri» poļu versija – pirmizrādes nedēļā skatītākā filma Polijas kinoteātros

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 4 gadiem.

Februāra nogalē pirmizrādi piedzīvojusi režisora Andreja Ēķa un filmas "Svingeri" radošās komandas veidotā filmas poļu versija "Swingersi". Pirmajā nedēļas nogalē to kinoteātros noskatījušies vairāk nekā 141 000 skatītāju, ierindojot Polijas skatītāko filmu topa pirmajā vietā, medijus informē filmas pārstāvji.

Filmas "Svingeri" Polijas versijā galvenajās lomās iejutušies poļu aktieri Krzysztof Czeczot, Michal Koterski, Barbara Kurdej-Szatan, Joanna Liszowska un citi, filmas režisors ir Andrejs Ēķis, scenārija autori – Andrejs Ēķis un Rasa Bugavičute-Pēce, filmas producents ir Kristians Alhimionoks.

"Polijas versija ir līdz šim vērienīgākā "Svingeru" adaptācija un piektā filmas versija, ko esam veidojuši ārpus Latvijas. "Svingeri" ir tapuši arī igauņu, norvēģu un ukraiņu versijās.

Un "Svingeru" stāsts turpināsies – mūsu tālākie plāni ir filmu uzņemt arī Nīderlandē, Dienvidāfrikā, Brazīlijā un Meksikā, kur ir interese par vietējām "Svingeru" versijām", stāsta režisors Andrejs Ēķis.

"Svingeri" ir komēdija par attiecību veidošanu, pārpratumiem un kaisli. Visus filmas personāžus vieno vēlme pēc flirta, vai tas būtu partneris svingeru vakarā, vai nejauši sastapts svešinieks uz balkona. Filma pirmizrādi piedzīvoja 2016. gadā, un to Latvijā noskatījušies vairāk nekā 110 000 skatītāju.

Šobrīd kinoteātros visā Latvijā ir redzama Andreja Ēķa jaunākā komēdija "Klases salidojums 2", kas stāsta par filmas pirmajā daļā iepazītajiem trīs draugiem un viņu piedzīvojumiem vecpuišu ballē, bērēs un kāzās.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti