Andra Gaujas spēlfilma «Nekas mūs neapturēs» kinoteātros būs skatāma no 10. oktobra

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 4 gadiem.

Režisora Andra Gaujas spēlfilma "Nekas mūs neapturēs" kinoteātros Latvijā būs skatāma no 10. oktobra, liecina ieraksts filmas "Facebook" lapā.

Tāpat publiskots arī jaunās "kaisles drāmas" tīzeris.

Lai skatītu šo resursu, mums ir nepieciešama jūsu piekrišana sīkdatnēm.

 

Andra Gaujas otrā spēlfilma "Nekas mūs neapturēs" ir stāsts par lepniem cilvēkiem, kurus filmā attēlo Andris Keišs, Kristīne Nevarauska, Elza Gauja un Dārta Stepanova.

Keiša atveidotais galvenais varonis Ralfs ir harismātisks mūzikas producents, kurš sava nepiekāpīgā rakstura dēļ pārliecina sievu, mīļāko un meitu sadzīvot vienā īpašumā. Viņa eksperiments pārvēršas bezkompromisu cīņā katram par savām interesēm.

Filma "Nekas mūs neapturēs" ir ceturtais režisora Gaujas un operatora Aleksandra Grebņeva kopdarbs. 2014. gadā abi debitēja ar spēlfilmu "Izlaiduma gads", kas piedzīvoja panākumus gan kinoteātros, gan festivālos, bet iepriekš piedalījās vairākos desmitos starptautisku kinofestivālu ar dokumentālo filmu "Ģimenes lietas" (2010).

Studijas "Riverbed" producētā filma "Nekas mūs neapturēs", kuras kopbudžets ir plānots 700 000 eiro apjomā, top ar Nacionālā kino centra un daudzu sponsoru atbalstu.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti