«Alfa» arī šogad rīkos brīvdabas kino seansus uz tirdzniecības centra jumta

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 3 gadiem.

Trešo gadu tirdzniecības centrs “Alfa” turpina tradīciju – kino demonstrēšanu brīvdabā uz tirdzniecības centra jumta. Pirmais kino seanss šogad plānots 21. maijā, un skatītāji aicināti līdz 17. maijam nobalsot par filmu, kuru vēlētos redzēt, informē tirdzniecības centra pārstāvji. Šoreiz skatīties seansus būs iespējams tikai no automašīnām.

Izvēlei tiek piedāvātas vairākas filmas, un lielas atsaucības gadījumā tiks organizēti divi kino seansi, kuros tiktu demonstrētas vislielāko balsu skaitu saņēmušās filmas.

“Jau 21. maijā vēlamies mūsu apmeklētājus palutināt ar pirmo kino vakaru brīvdabā virs koku galotnēm, atklājot šī gada kino sezonu uz tirdzniecības centra jumta. Mums ir iespēja nodrošināt tādus apstākļus, kuros kino skatīšanās būtu droša un ērta, vienlaikus turpinām pievērst īpašu uzmanību drošības pasākumu ievērošanai,” stāsta t/c “Alfa” vadītāja Liene Apine.

Viņa arī uzsver, ka, rūpējoties par cilvēku veselību, šoreiz skatīšanās būs iespējama tikai no automašīnām.

Ierobežoto autostāvvietu vietu dēļ tie, kuri vēlas apmeklēt pasākumu, aicināti tirdzniecības centra “Facebook” lapā pie atbilstošā kino pasākuma atzīmēt "going", pasākuma publikācijas diskusiju sadaļā nobalsot par filmu un sekot informācijai, kurā tiks paziņoti bezmaksas iebraukšanas karšu saņēmēji.

Tirdzniecības centra pārstāvji atgādina, ka 7. maijā valdības sēdē ir pieņemts lēmums, kas nosaka, ka pasākumos, kur apmeklētājs atrodas vieglajā transportlīdzeklī, netiek ierobežots cilvēku skaits, tomēr sociālās distancēšanās un higiēnas prasību ievērošana joprojām ir aktuāla.

Pasākuma organizatori aicina būt atbildīgiem, gaidot kino un tā laikā neizkāpt no automašīnas bez ārkārtējas nepieciešamības. Apmeklētājus aicina arī atbilstoši sagatavoties pasākumam, lai varētu ievērot valdības norādījumus – nedrūzmēties, ieturēt 2 metru distanci no citiem, nepieciešamības gadījumā lietot deguna un mutes aizsegu –  tādējādi sevi un citus pasargājot no inficēšanās riska.  

Bezmaksas kino vakaru organizēšana uz tirdzniecības centra “Alfa” jumta tika aizsākta 2018. gada jūnijā.

Papildu informācija par brīvdabas kino seansiem un filmu balsojumu pieejama tirdzniecības centra mājaslapā.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti