Rīta Panorāma

Migranti atkal mēģina pārkāpt Baltkrievijas - ES robežu

Rīta Panorāma

Telefonintervija ar "Latvijas Valsts ceļi" pārstāvi Annu Kononovu

Hajeka saņēmusi zvaigzni Holivudas slavas alejā

Aktrisei Salmai Hajekai piešķirta zvaigzne Holivudas slavas alejā

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 2 gadiem.

Meksikāņu izcelsmes amerikāņu aktrise Salma Hajeka "saņēmusi" zvaigzni Holivudas slavas alejā ASV pilsētā Losandželosā. Svinīgajā ceremonijā piedalījās arī citas slavenības, tai skaitā oskarotā režisore Hloja Žao un aktieris Ādams Sendlers.

Žao īsā uzrunā uzsvēra, ka Hajeka ir pietiekami drosmīga, lai ietu pati savu ceļu un nekad neļautu nevienam ielikt viņu rāmjos. Vincents van Gogs esot teicis, ka normalitāte ir nobruģēts ceļš, pa kuru ērti iet, bet uz tā neaug neviena puķe. Salmas ceļš esot mežonīgs mežs, kas aizgrābj ar elpu aizraujošu, bīstamu un krāšņu skaistumu.

Savukārt pati Hajeka atcerējās kādu bīstamu epizodi pašā karjeras sākumā, pagājuša gadsimta 90. gados, un nodēvēja zvaigznes piešķiršanas brīdi par dziedinošu momentu dzīvē.

Tikmēr kino kritiķi norāda, ka aktrise patiesi pelnījusi šādu pagodinājumu. Viņa ir piedalījusies kulta filmās "Desperado" un "No krēslas līdz rītausmai", bet par zvaigžņu brīdi var dēvēt gleznotājas Frīdas Kalo atveidošanu lentē "Frīda". Par šo lomu 2002. gadā viņa tika nominēta vairākām prestižām balvām, tai skatā "Oskaram". Pēdējā gada laikā viņas kontā ir lomas filmās "Eternals" un "Gucci nams". 

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti