Rīta Panorāma

Svelmē un salā upes krastā veido akmens skulptūras

Rīta Panorāma

Laika ziņas

Kevins Speisijs saņems Itālijas kino muzeja balvu

Aktieris Kevins Speisijs saņems Itālijas kino muzeja balvu

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 1 gada.

Oskarotais aktieris Kevins Speisijs saņems prestižo Turīnā izveidotā Itālijas Nacionālā kino muzeja balvu par mūža ieguldījumu un vadīs meistarklasi. Paziņojums izskanēja divas nedēļas pēc attaisnojoša tiesas sprieduma lietā ASV par seksuālu uzmākšanos.

Muzeja prezidents Enzo Gigo informēja, ka svinīgā ceremonija notiks nākamā gada 16. janvārī. Speisijs piebiedrosies citiem laureātiem, tai skaitā Izabellai Roselīni un Monikai Beluči.

Vienlaikus demonstrēs kādu no filmām ar aktiera piedalīšanos, bet tās nosaukums netika atklāts. "Esam pagodināti, ka tik prestižs viesis kā Kevins Speisijs izvēlējās Turīnu un mūsu muzeju ilgi gaidītajam atgriešanās pasākumam ar skatītājiem," uzsvēra Gigo.

Tieši Turīnā pagājušā gadā tika filmēta Franko Nero lente "Cilvēks, kurš uzzīmēja Dievu", un tajā Speisijs piedalījās pēc vairākus gadus ilgas pauzes.

Aktieris bija apsūdzēts par uzmākšanos 1986. gadā kādam tobrīd 14 gadus jaunam kolēģim. Zvērinātie uzskatīja, ka nav gūti pierādījumi, ka tas patiešām noticis, un nepiesprieda 40 miljonu dolāru kompensāciju. Apskatnieki atgādina, ka pret Speisiju Lielbritānijā joprojām izvirzītas kriminālapsūdzības par seksuālu vardarbību pret trīs vīriešiem. Speisijs savu vainu ir noliedzis.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti