Rīta Panorāma

Putins atbalsta ukraiņu deportācijas no okupētajām teritorijām

Rīta Panorāma

Kā izgatavot kukaiņu viesnīcu?

Pīters Pens no jauna iemūžināts kino

Radīta jauna «Pītera Pena» kinoversija

Uzņemta jauna pazīstamā stāsta par Pīteru Penu kinoversija. Kapteiņa Āķa lomu tajā atveidoja pazīstamais britu aktieris Džūda Lovs.

Lentes "Pīters Pens un Vendija" režisors ir Deivids Loverijs, un darbs pie tās sākās jau 2016. gadā. Pēc pieciem gadiem Kanādā sākās filmēšana, bet jau no piektdienas, 28. aprīļa, filmu rādīs straumēšanas vietnēs.

Autori uzsver, ka vadījušies pēc klasiskā Džeimsa Metjū Berija stāsta un 1953. gadā uzņemtās animācijas piedzīvojuma filmas par zēnu, kurš nekad nepieaug.

Pīters Pens kopā ar Vendiju un viņas brāļiem dodas uz Nekurzemes maģisko pasauli, kur nākas sastapties ar ļauno pirātu kapteini Āķi un iesaistīties piedzīvojumos, kas mainīs viņu dzīvi uz visiem laikiem.

Galvenās lomas kino atveido jaunais Aleksandrs Molonijs un Ukrainā dzimušās aktrises Milas Jovovičas meita Evera Gabo Andersone. Tomēr lielāko mediju pārstāvju uzmanību izpelnījās Džūda Lovs. 50 gadus vecais aktieris norādīja, ka bijis salīdzinoši viegli iejusties ļaundara tēlā, un fiziskās pārvērtības palīdzēja garīgajām. Viņš arī nevarot sagaidīt brīdi, kad filmu redzēs viņa dēls.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti