Topošajai filmai «Zeme, kas dzied» masu skatiem rekordliela atsaucība

Ļoti lielu atsaucību izpelnījies marta nogalē izsludinātais aicinājums pieteikties topošās spēlfilmas "Zeme, kas dzied" masu skatiem.

Linda Krūkle: Topošajai filmai «Zeme, kas dzied» masu skatiem rekordliela atsaucība
00:00 / 00:40
Lejuplādēt

Pieteikšanās bija plānota mēneša garumā un bija nepieciešams atrast aptuveni 500 cilvēku ļoti nozīmīgas ainas uzņemšanai, bet jau pirmajā nedēļā pieteicās 700 brīvprātīgo.

Filmas producente Linda Krūkle pateicās cilvēkiem, kuri atsaucās aicinājumam.

"Mēs nedēļas laikā esam saņēmuši rekordlielu pieteikumu skaitu, ir jau vairāk, nekā mēs varētu spēt pieņemt, ir ārkārtīgi liela pateicība par bagātīgo pieteikumu klāstu. Un īpaši svarīgi, ka tā ir simboliskā diena, kad mums bija nepieciešama filmēšana – kad pirmoreiz atskanēja publiski "Dievs, svētī Latviju", un ar to mēs arī filmēšanu beigsim šogad, līdz ar to tas mums ir simbolisks pasākums, kurā varēs piedalīties ļoti daudzi cilvēki no Latvijas," sacīja Krūkle.

KONTEKSTS:

"Zeme, kas dzied" ir spēlfilma par Dziesmu svētku neizstāstītajiem stāstiem. Tās pirmizrāde iecerēta 2023. gadā, ieskandinot unikālās tradīcijas 150. gadskārtu. Filma skatītajiem uzdod jautājumu: vai arī tu spētu darīt visu, lai saglabātu latvisko? Februārī noslēdzies "Zeme, kas dzied" otrais filmēšanas posms.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti