Rīta Panorāma

Krievija centīsies iegūt Melnajā jūrā iekritušo ASV dronu

Rīta Panorāma

Francijā turpinās protesti pret pensiju reformu

ASV pirmizrāda jauno supervaroņu filmu "Šezam!" sēriju

Holivudā aizvadīta jaunās «Šezam» filmas pirmizrāde

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 1 gada.

ASV pilsētā Losandželosā notikusi jaunās "Šezam" supervaroņu sērijas lentes "Šezam! Dievu dusmas" pirmizrāde. Uz to bija ieradušies galveno lomu atveidotāji, tai skaitā Zaharijs Levi, Reičela Zeglere un Helēna Mirena.

Jaunākajai kinoskatītāju paaudzei labāk pazīstamie Zeglere un Levi intervijā uzsvēra bērnu un bērnības lomu pasaulē. Mūsdienu bērni esot daudz gudrāki, nekā šķiet, un viņos ir daudz spēka, – tā pauda aktieri, sakot, ka bērni ar savu uzvedību ir atšķirīgi no citām paaudzēm, taču tas nav slikti, un lente par to vēsta skaistā veidā. Savukārt Mirena atsaucās uz pirmo filmu, kurā ar asprātību un humoru ietverta patiesība par bērnību. Tas bijis galvenais iemesls, lai iesaistītos arī jaunajā projektā.

"Dievu dusmas" ir turpinājums stāstam par pusaudzi Billiju Batsonu, kurš ar burvju vārda palīdzību pārvēršas par supervaroni, bet kopā ar sabiedrotajiem joprojām ar grūtībām savieno savas pusaudžu un pieaugušu supervaroņu dzīves. Tad uz Zemes ierodas atriebīgs seno dievu trio, kuri meklē viņiem sen nozagto burvestību, un Billijam jācīnās par savas pasaules likteni.

Pirmā sērijas filma nonāca uz lielajiem ekrāniem 2019. gadā, un tai bija labi panākumi. Fani var būt droši, ka būs vēl vairāki turpinājumi, un to atzina arī aktieri.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti