10 interesanti fakti par Deividu Badu no seriāla «Miesassargs» jeb aktieri Ričardu Madenu

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 3 gadiem.

Iepazīsimies! Esam apkopojuši desmit saistošus faktus par skotu aktieri Ričardu Madenu jeb nevienu citu kā Deividu Badu no seriāla "Miesassargs", ko LTV1 ēterā var vērot no 30. aprīļa. Aktieris, kurš dēvēts par vienu no stilīgākajiem pasaules vīriešiem, ir paguvis baudīt gan sieviešu mīluļa slavu, gan pierādījis sevi dažādās aktiera lomās un raksturos. Kas un kāds patiesībā ir Ričards Madens?

1. Skotu aktieris Ričards Madens atklāj, ka skolas laikā bērni viņu apsmējuši un pazemojuši viņa liekā svara dēļ. Jau tad aktieris vēlējies dziedāt un dejot, kas neatbilda aktiera klases biedru uzskatiem par "īstu puiku" uzvedību. Aktieris atzīst, ka pat tagad, kad viņš guvis panākumus, atmiņas par pazemojumiem nav pazudušas.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

TB to me 20 years ago. ? #nofilter

A post shared by Richard Madden (@maddenrichard) on Dec 6, 2018 at 12:36am PST

 

2. Vairāk nekā desmit gadus kopš 2007. gada Madens spēlēja Romeo uz teātra izrādēm, ceļojot kopā ar "Shakespeare’s Globe" teātra kompāniju. Intervijās aktieris atklāj, ka tik ilgi pavadīts laiks pie vienas lomas bijis nogurdinošs un ka labprātāk viņš vēlējies iegūt lomas kino.

3. Deivida loma "Miesassargā" viņam bijusi traumatiska pieredze.

Aktieris filmēšanas laikā ticies ar kara veterāniem, lai izprastu viņu sajūtas un domas.

Madens atklāj, ka pēc lomas, kurā ticami jāatveido paranoja, psiholoģiska trauma un agresīva uzvedība, ir bijusi vēlme ieturēt nopietnu pauzi.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Yo @netflix lobby ??

A post shared by Richard Madden (@maddenrichard) on Nov 17, 2018 at 2:53pm PST

 

4. Strādājot pie Roba Starka lomas seriālā "Troņu spēle", aktieris nemaz nav zinājis, ka viņa varonis mirs. To Madens atklāja, nejauši ierakstot "Google" meklētājā sava grāmatas un seriāla varoņa vārdu.

5. Seriāla "Troņu spēles" vajadzībām aktierim nācās apgūt jaunas lietas, piemēram, iemācīties jāt ar zirgu.

6. Kaut arī "Miesassarga" galvenā varoņa dzīvesstāsts ir visai drūms, Madens atklāj, ka filmēšanas laukumā kopā ar Džūlijas lomas atveidotāju Kīliju Houzu abi nereti izplūduši smieklu lēkmēs un visā visumā izklaidējoši pavadījuši laiku.

7. Madena vecāki par viņa atkailināšanās ainām "Miesassargā" nebija sajūsmā. "Esmu savas karjeras laikā pieļāvis kļūdas, nebrīdinot savus vecākus par intīmām ainām, kā rezultātā vēlāk saņemu histērisku zvanu no savas mammas," atklāj aktieris.

8. Muzikālās drāmas "Rocketman", kurā Madens atveido Eltona Džona romantisko partneri Džonu Rīdu, aktieris sadraudzējies arī ar īsto Eltonu Džonu. Viņš bijis pārsteigts, ka mūziķis patiesībā ir kautrīgs un piezemēts cilvēks, kurā nav ne miņas no augstprātības vai "zvaigžņu slimības".

 

9. Aktieris neslēpj, ka savas karjeras laikā ir piedzīvojis nepilnu gadu, kura laikā praktiski nav guvis ienākumu, jo gaidījis piedāvājumus no kino producentiem. Par spīti finansiālām grūtībām, viņa pacietība atmaksājas. Šobrīd Madens ir nopelnījis jau vairāk nekā sešus miljonus ASV dolāru.

Lai skatītu šo resursu, mums ir nepieciešama jūsu piekrišana sīkdatnēm.

 

10. Pasaules mediji jau labu laiku lēš, ka tieši Ričards Madens kļūs par Deniela Kreiga pēcteci un atveidos jauno Bondu. Tomēr aktieris pats šīs runas ir noliedzis.

Seriāls "Miesassargs" ceturtdienās plkst. 22:10 skatāms LTV1 un Replay.lv.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti