Kura būs iecienītākā «Kilograms kultūras» - kultūrvieta? Nobalso par savējo!

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 5 gadiem.

Skatītāji, klausītāji un interneta lietotāji 2018. gada otrajā pusē "Kilograms kultūras" varēja pieteikt savas iecienītās kultūras baudīšanas vietas. Tika radīta jauna "Kilograms kultūras" kategorija "Kultūrvieta", un, piesakot vietu, ikviens varēja pastāstīt, ar ko viņu kultūrvieta ir īpaša un kā tā izceļas pārējo vidū. Latvijas Sabiedrisko mediju gada balvas kultūrā “Kilograms kultūras” ziemas balsojumā aicinām nobalsot par kādu no pieteiktajām kultūrvietām. 

Kultūrvietas balsošanas vietnē sadalītas pa reģioniem, publiskojot arī pieteicēju stāstus par tām. No Rīgas pieteiktas 16 kultūrvietas, no Vidzemes – 13, no Kurzemes – 12, no Latgales – septiņas, bet no Zemgales – 3. 

No kategorijas “Kultūrvieta” fināla balsojumā iekļūs piecas vietas – pa vienai vietai no katra Latvijas reģiona.

Neaizmirsti nobalsot arī par pārējām "Kilograms kultūras" nominācijām.

Balvas “Kilograms kultūras 2018” žūrijā darbojas LTV, LR un LSM kultūras jomas profesionāļi – LTV Kultūras raidījumu redakcijas vadītāja Ieva Rozentāle, žurnālistes Eva Johansone, Lilita Eglīte, Anete Lesīte, Daira Āboliņa un Henrieta Verhoustinska, kā arī LR 3 “Radio Klasika” direktore Gunda Vaivode un žurnālisti Orests Silabriedis, Liene Jakovļeva un Justīne Savitska, kā arī LSM.lv pārstāvis Toms Treibergs. Finālam izvirzītie darbi tiks paziņoti 21. janvārī. Svinīgā balvu pasniegšanas ceremonija notiks 26. februārī. Balvas tiks pasniegtas jau astoto gadu.

 

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti