Rīta Panorāma

Nīderlandē izveidots elektroniskās deju mūzikas muzejs

Rīta Panorāma

Dānijā atjaunos "Covidpasu" izmantošanu

Londonā jau atvērts Ziemassvētku tirdziņš

Ziemassvētku tirdziņā Londonā šogad cieņā dāvanas mājdzīvniekiem

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 2 gadiem.

Dāvanas mājdzīvniekiem, kā arī figūriņas, kas veidotas pēc mājas mīluļu līdzības, šī gada Ziemassvētku gadatirgū Londonā ir īpašā cieņā. Lielbritānijā laikā, kad spēkā bija stingri pārvietošanās un pulcēšanās ierobežojumi, daudzi iegādājās suņus un kaķus. Un tagad pienācis laiks mīluļus iepriecināt par viņu sniegto kompāniju.

Nebrīnieties, ja Ziemassvētku eglītes rotājumi šogad tiks aizstāti ar suņu rotājumiem. Lielbritānijā mājdzīvnieki tiek turēti īpašā godā, jo daudziem mājas mīluļi palīdzējuši pārdzīvot pandēmijas laikā stingrākos ierobežojumus, kad nebija ļauta tikšanās ar cilvēkiem. Pārdevēji Londonas Ziemassvētku tirdziņā uzsver, ka svētku laiks ir iespēja pateikt paldies suņiem, kaķiem un citiem pūkainajiem draugiem. Tāpēc īpaši iecienīti šogad ir grezni spilveni, svētku apģērbs un mājdzīvniekiem draudzīgas rotaļlietas.

Uzņēmuma “Creature Clothes” pārstāve Kimberlija Kraučere stāsta: ““Creature Clothes” ir suņiem un kaķiem veltīta kompānija, kas piedāvā bandanas, kuras ir viegli uzvilkt. Mājdzīvnieku spilveni, kā arī dažādas rotaļlietas, piemēram, ruļļi, kauli, citas jautras mazas dāvanas – tas viss pieejams pie mums.”

Taču saimnieki ne tikai plāno iegādāties dāvanas saviem mājdzīvniekiem šajos Ziemassvētkos – tirgotāji paredz, ka viņi vēlēsies dzīvnieciņus redzēt arī savās Ziemassvētku eglēs. Tāpēc tirdziņā redzami arī dažādi rotājumi.

Uzņēmuma “Snowflake Christmas Emporium” pārstāvis Vinjards Vilkinsons stāsta: “Tas viss ir roku darbs. Piemēram, pūstais stikls ir skaisti apgleznots. Manai sievai ļoti patīk suņi, mums pašiem ir ļoti daudz. Tāpēc arī radās ideja, ka varam piedāvāt atveidot figūriņas arī pēc konkrētu mājdzīvnieku līdzības.”

Dāvanu pirkšanas trakums Londonā jau ir sācies, un paredzams, ka mājdzīvniekiem Lielbritānijā šogad tiks ne mazums dāvanu.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti