«Ziemassvētku egļu ceļa» apmeklētājus aicina balsot par savu egli

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 4 gadiem.

Vēl līdz 12. janvārim Rīgā ir apskatāmi festivāla “Ziemassvētku egļu ceļš” vides objekti, bet jau tagad izvirzās vairākas egles, kuras par savām iemīļotākajām norāda festivāla apmeklētāji, balsojot tīmekļa vietnē. Balsojums turpināsies līdz pat festivāla noslēguma dienai, medijus informē Rīgas domes Izglītības, kultūras un sporta departamentā.

Iedzīvotāju balsojuma rezultātā šobrīd priekšgalā izvirzījies objekts “Bāka”, tam seko “Ledvīrs” un trijnieku noslēdz objekts “Čiekurs”.

Festivāls šogad atzīmē desmit gadu jubileju un atgādina leģendu par Rīgu kā pirmās rotātās Ziemassvētku egles mājvietu, norāda organizatori.

Šogad iedzīvotāju vērtējumam profesionāli mākslinieki, radošo industriju pārstāvji un Latvijas Mākslas akadēmijas studenti piedāvā 25 vides dizaina objektus – egles, kas pārsteidz ar jaunām idejām, izmantoto materiālu un oriģinālu risinājumu, radot pilsētā īpašu svētku noskaņu.

Ceļvedi festivāla apskatei iespēja atrast tīmekļa vietnē, kā arī drukātā veidā Rīgas domes apmeklētāju pieņemšanas centros, Rīgas Centrālās bibliotēkas filiālēs un tūrisma informācijas centros.

Balsot par savu simpātiskāko “Ziemassvētku egļu ceļa” vides objektu iespējams līdz 12. janvārim.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti