Rīta Panorāma

LNSO vasarnīcā – trīs jaundarbi, kvintets "Carion" un Bēthovena "Heroiskā"

Rīta Panorāma

Pirmo reizi Latvijā un visā Baltijas reģionā Eiropas Street Food sacensības

Zemgales bajāru izrādīšanās Rīgā. Intervija ar Mairitu Pauliņu un ansambli "Ziņģes brāļi"

Zemgales bajāri izrādīsies Rīgas Centrāltirgū

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 4 gadiem.

23.augustā ikviens tiek aicināts uz Zemgales bajāru izrādīšanos Rīgā jeb Zemgales novadu dienu Centrāltirgū. Visas dienas garumā norisināsies Zemgales amatnieku, zemnieku un mājražotāju labumu tirdziņš, kā arī daudzveidīga un jestra izklaides programma, būs arī loterija un degustācijas.

Vairāk nekā 40 mājražotāju un amatnieku no visas Zemgales piedāvās degustēt un iegādāties: maizi, medu, cigoriņu kafiju, dažāda veida sierus, šitaki sēnes, mājas vīnus, alu, saldumus, adījumus, lina un filca izstrādājumus, izšuvumus, klūgu pinumus, rotas, dabīgo kosmētiku un citus Zemgales labumus.

Savukārt Zemgales kultūras tradīcijas mūzikā un dejās iedzīvinās 12 dažādu paaudžu mākslinieciskās pašdarbības kolektīvi. Detalizēta pasākuma programmas lasāma vietnē zemgale.lv.

“Šāda zemgaliešu izrādīšanās Rīgā notiek pirmo reizi, aicinām apskatīt, nogaršot un baudīt Zemgales labumus vienuviet,” aicina Zemgales plānošanas reģiona Uzņēmējdarbības centra vadītāja Mairita Pauliņa.

Zemgales bajāru izrādīšanās Rīgā norisināsies no plkst.10.00 līdz 17.00 Rīgas Centrāltirgū, laukumā pie Gaļas paviljona. Ieeja bez maksas.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti