Zāļu tirgū Doma laukumā varēs nopirkt visu līgošanai un ļauties dančiem

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 4 gadiem.

21. jūnijā no plkst. 9 līdz plkst. 19 pašā Vecrīgas sirdī - Doma laukumā - jau varēs izbaudīt īstu Līgo svētku sajūtu - savus ražojumus piedāvās zemnieki un amatnieki no visas Latvijas, bet klātesošos priecēs daudzas muzikālās apvienības, vēsta koncertorganizācija "Ave Sol".

Zāļu tirgū varēs atrast visu, kas līgošanai nepieciešams, tostarp pinumus, māla traukus, lina drānas un palagus, adījumus, koka karotes, dzintara rotas un sudrablietas. Pirms ciemiem ikviens šeit varēs izmeklēt kādu īpašu svētku dāvanu Līgai vai Jānim. 

Svētku noskaņu tirgus apmeklētājiem papildinās svētku kultūras programma, kur visi kopā varēs dziedāt Līgo dziesmas un kājas izlocīt jestros dančos. Visas dienas garumā klātesošos priecēs grupas "Zeļļi", "Knīpas un knauķi", "Harmonija Rīgai", orķestris "Rīga", Rīgas danču klubs un citi atraktīvi kolektīvi.

Gan tirgotājiem, gan apmeklētājiem možu garu visas dienas garumā uzturēt palīdzēs Jāņa tēvs Mārtiņš Ruskis, kurš pastāstīs arī par svarīgākajām un interesantākajām gaidāmo Līgo svētku tradīcijām un ticējumiem. Apmeklētājiem būs iespēja demonstrēt savu izdomu, asprātību, zināšanas un veiklību dažādos konkursos.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti