Viktorija Bekhema jaunajā kolekcijā pievēršas kleitām un svārkiem

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 4 gadiem.

Lielbritānijas galvaspilsētas Londonas modes nedēļas ietvaros notikusi dziedātājas, aktrises, modeles un dizaineres Viktorijas Bekhemas tērpu skate. Galveno vērību tajā viņa veltīja klasiskajam  sieviešu apģērbam – kleitām un svārkiem. 

Sarunā ar žurnālistiem Bekhema atzina, ka vēlējusies radīt tērpus, kurus ir ērti un viegli valkāt. 2020. gada pavasara kolekcijā arī atspoguļots sievietes divējādais raksturs, kas atspoguļojas dažādās idejās un noskaņās.

Savukārt modes apskatnieki informē, ka dizainere jaunajā kolekcijā iekļāvusi ļoti daudz un dažāda fasona kleitas un svārkus.

Žurnāla “Vogue” interneta vietnē norādīts, ka kolekcijai bija neliela pagājušā gadsimta 70. gadu stila pieskaņa un lielākā uzmanība pievērsta brīvi krītošajām garajām kleitām bez izteikta vidukļa.

Skate notika karstā septembra dienā, tāpēc skatītāji arī novērtēja tērpu gaisīgumu un saulaino krāsu gammu. Dizainere vēlāk atzina, ka spilgti violetā, lapu zaļā, citronu, kanēļa vai gaišā smilšu krāsa var dot sievietēm pārliecību.
 

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti