Rīta Panorāma

Kā drošāk ieguldīt brīvo naudu?

Rīta Panorāma

Sācies atļautā braukšanas ātruma maratons

Pasaules čempionāta hokejā 2021 oficiālās dziesmas "For glory and Joy" pirmatskaņojums

VIDEO: Slavai un priekam – Pasaules hokeja čempionāta oficiālās dziesmas pirmatskaņojums

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 2 gadiem.

21. aprīlī, tieši mēnesi, pirms sākas Pasaules hokeja čempionāts, kas norisināsies Rīgā, tiek pieteikta oficiālā pasākuma dziesma "For Glory and Joy" (“Slavai un priekam”). Turnīra organizatori tās radīšanu uzticējuši populārajai pašmāju grupai “Astro'n'out”.

“Tas ir liels gods radīt tik nozīmīga notikuma oficiālo dziesmu! Dziesma ir par došanos pēc uzvarām, un mēs ticam, ka ar šīs dziesmas vēstījumu spēs asociēties visa lielā hokeja pasaules komūna, tāpat kā katrs klausītājs, kurš ikdienā sevi izaicina, tiecoties pēc jauniem personīgiem sasniegumiem," dziesmas pieteikumā atzīmēja grupas soliste Māra Upmane-Holšteine.

Viņa arī uzsvēra, ka klipā redzamās ģimenes un hokejisti nav aktieri, bet gan ģimenes, kas pārstāv Latvijas hokeja saimi. Šīs ģimenes simbolizē dziesmas vēstījumu: aiz visām uzvarām stāv ilgstošs, pašaizliedzīgs darbs un nesavtīgs ģimenes atbalsts.

"Jaunā hokeja dziesma ir skaista, tā pauž emocionālu un pozitīvu vēstījumu, tā iedvesmo," par sadarbību ar grupu "Astro'n'out" ir gandarīts orgkomitejas vadītājs Edgars Buncis. Viņš pauda cerību, ka autoru radošā darba rezultāts kļūs par hitu starp hokeja līdzjutējiem un ne tikai. 

KONTEKSTS:

IIHF Pasaules čempionāts hokejā 2021 no 21. maija līdz 6. jūnijam norisināsies Rīgā. “Arēna Rīga”, kas tika uzcelta IIHF Pasaules čempionātam hokejā 2006. gadā un ir mājvieta Kontinentālās hokeja līgas (KHL) vienībai Rīgas “Dinamo”, būs galvenā turnīra arēna un uzņems B grupas spēles, divus ceturtdaļfinālus (ieskaitot Latvijas spēles, ja tā kvalificēsies), pusfinālus un mačus par medaļām.

Olimpiskais sporta centrs atrodas pretējā ielas pusē un tiks pārveidots par hokeja arēnu. Tas uzņems A grupas cīņas un divas ceturtdaļfināla spēles.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti