Video: seriāla «Tur» aizkadrā - aktrise Ilva Centere 

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 4 gadiem.

Otrdien, 17. septembrī, pie televīzijas skatītājiem nonāks jaunais LMT oriģinālseriāls “Tur”, kas ir pirmais Latvijā veidotais seriāls par attiecībām virtuālajā un reālajā pasaulē. Sagaidot jaunā seriāla “Tur” pirmizrādi, LMT Viedtelevīzija piedāvā iepazīt galvenās varones atveidotāju Ilvu Centeri seriālā un dzīvē, kā arī ielūkoties filmēšanas aizkulisēs, paziņojumā medijiem informē pārstāvji. 

Seriālā “Tur” attiecības virtuālajā un reālajā pasaulē desmit sērijās izdzīvos Latvijā iemīļoti aktieri Artūrs Skrastiņš, Regnārs Vaivars, Ģirts Jakovļevs, jaunais talants Kārlis Kušķis, kā arī aktrises Ilva Centere, Ināra Slucka, Maija Arvena, Kristīne Krūze.

Līdzās abu galveno varoņu Gundegas (Ilva Centere) un Raimonda (Regnārs Vaivars) mīlasstāstam seriālā risināsies arī spraigi notikumi informācijas tehnoloģiju uzņēmumā, kurā strādā galvenā varone, un būtiska loma sižeta attīstībā būs mākslīgajam intelektam.

“Tur” galvenās varones Gundegas atveidotāja aktrise Ilva Centere atzīst, ka viņai ir zināma līdzība ar apņēmīgo un mērķtiecīgo Gundegu. Seriāla režisors Uldis Cipsts piekrīt, ka Ilva ir līdzīga atveidotajam tēlam, un atzīst, ka Gundega ir līdz šim gribasspēka ziņā spēcīgākais tēls, ko viņš ir filmējis. Tāpat uzzināsim, ko par saviem tēliem domā “Tur” aktieri Artūrs Skrastiņš, Ināra Slucka, Maija Arvena, Kārlis Kušķis un Kristīne Krūze-Hermane. 

Seriāla “Tur” aizkadru stāstu sērijā kopumā būs astoņi video par tā galvenajiem varoņiem un filmēšanas aizkulisēm.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti