VIDEO: «Radio Naba» svin 20 – koncerti, dzejas lasījumi un sarunas ar īpašiem viesiem

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 1 gada.

Latvijas radio 6 – LU Radio NABA 1. decembrī ar īpašu programmu tiešajā ēterā svinēs savu 20. pastāvēšanas gadadienu. Visas dienas garumā varēs dzirdēt un redzēt dzīvās mūzikas koncertus, dzejas lasījumus, ētera instruktoru sarunas un intervijas ar īpašiem viesiem, klausītājiem būs iespēja piedalīties konkursos. Bet 2. decembrī pulksten 19.00 Radio NABA aicina visus klausītājus un radio atbalstītājus uz svētku koncertnotikumu "Vagonu hallē".

Par dzimšanas dienas tradīciju ir kļuvuši dzīvās mūzikas koncertmaratoni no radio studijas, kas noris pamīšus ar radio instruktoru īpašiem svētku speciālizlaidumiem.

Šogad svinīgā programma tiks sākta pulksten 8.00 ar "Digitālo brokastu" speciālizlaidumu. Programmu veidos mūzikas instruktori no raidījumiem "Nabarīts", "Studentu pietura", "Kinetic", "Bitīt matos", "KŪL", "Zibens pa dibenu" un "Bron-hīts", kā arī citi pārsteiguma viesi.

Visas dienas garumā būs iespējams klausīties dzejas lasījumus. Piedalās dzejnieki: Marija Luīze Meļķe, Lote Vilma Vītiņa, Edvards Kuks, Ivars Šteinbergs, Kaspars Zalāns, Ilmārs Šlāpins, Lauris Veips.

Svētku koncertprogrammu veidos:

  • 13.30 "Purple Negative"
  • 14.30 Madara
  • 15.30 "Bēdu brāļi"
  • 16.30 "Rūta Ķergalve un Melk"
  • 17.30 Vultura
  • 18.30 "Nikotīņi"
  • 19.30 "Negatīvs"
  • 20.30 "+K+M+B"

Savukārt 2. decembrī Radio NABA aicina radio klausītājus uz svētku koncertnotikumu ''Vagonu hallē'' pulksten 19.00. Vakara muzikāli māksliniecisko programmu veidos spilgti dažādu paaudžu mākslinieki no Norvēģijas, Igaunijas un Latvijas – pašmāju muzikālā apvienība DJ Krankenwagen, igauņu pankroka grupa "J.M.K.E." un norvēģu mākslinieks Sturle Dagslands (Sturle Dagsland) kopā ar brāli Sjur Dagslandu (Sjur Dagsland). Par DJ programmu un dažādiem pārsteigumiem rūpēsies "Radio Naba" ētera instruktori.

"Radio Naba" ir atvērts medijs, kas atspoguļo kultūras, urbāni inteliģentās vides, studentijas un alternatīvā dzīvesveida procesus un norises kvalitatīvā, dzīvā un dinamiskā veidā. "Radio Naba" ir brīvā formāta programma, kas Latvijas Radio FM viļņos skan kopš 2002. gada 1. decembra. "Naba" ir radio cilvēkiem, kurus interesē kas vairāk par standarta komercproduktu gan mūzikā, gan informācijā. Programmā klausītājiem pieejami vairāk nekā 50 regulāri raidījumi.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti