VIDEO: Profesors Anatolijs Danilāns propagandē ne tikai veselīgu dzīvesveidu, bet arī humoru

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 2 gadiem.

Humora un veselīga dzīves stila propagandētājs profesors Anatolijs Danilāns svēti tic, ka latviešiem ir ļoti laba humora izjūta, tikai esam pārāk kautrīgi. Tāpēc jāmācās no Raimonda Paula – viņa jokos klausoties, var tikt pie vēdera sāpēm. "Kamēr dzirdam Paula dziesmas, nebūs mums nekādas briesmas!" LTV Vecgada šovā par Paulu saka profesors un piebilst, ka viņš jūtas lepns un lielīgs par to, ka latviešiem ir tāds Maestro.

Runājot par humoru, Danilāns uzsver, ka tas palīdz tikai tad, ja tu dzīvo ar humoru visu mūžu. Bet, ja jociņš tiek "norauts" tikai vienu vakaru, tad nekas no tā humoriņa nav. Latviešu teicienu par to, ka veselā miesā vesels gars, profesors apgriež "kājām gaisā" – veselam garam vesela miesa! Viņš iesaka vairāk smaidīt un cilvēkos saskatīt ne tikai slikto, bet arī labo.

Par Vecgada lielo ēšanu un dzeršanu, profesors saka tā – no vienas piedzeršanās nekas ļauns nenotiks, bet, ja pārēdīsies svētkos līdz vemšanai, tad tas ir ļaunākais, kas ar tevi šajā vakarā būs noticis. Bet, nopietni runājot, dzērāji dzīvo ilgāk, ja vien dienā tiek izdzerts ne vairāk par 100 gramiem, un viņa 60 gadus ilgajā ārsta praksē nav piedzīvots, ka cilvēks būtu saslimis vai nomiris no pārēšanās.

Ko ieteiktu tiem, kuri saka, ka "peldot vairs nesniegšu malu"? Profesors atbild rosinoši – peldēt uz priekšu, skatīties un dziedāt Paula dziesmas! Un laiku pa laikam aprunāties ar gudru cilvēku, tas ir, pašam ar sevi. Pašam sevi paslavēt. Taču brīžos, kad tomēr ir pavisam skumji, vajag smieties. Arī tad, ja smiekli nenāk. 

Jaunā gadā Danilāna kungs novēl atcerēties, ka Latvijas tauta nav otršķirīga tauta! Neviens mēs neesam otršķirīgi, un tas sev jāatgādina katru dienu! 

LTV Vecgada šovs "Uz deju uzlūdz Raimonds Pauls"

Skanīgi aizvadīts vecais gads un dinamiski iedejots 2022. gads! Vecgada vakars Latvijas televīzijā pavadīts ar Maestro Raimonda Paula krāšņo šovu "Uz deju uzlūdz Raimonds Pauls!", kurā pie klavierēm bija pats Maestro, dziesmas izdziedāja un izdejoja spožākās Latvijas estrādes zvaigznes. Deju starplaikos vakara vadītāji Sanda Dejus un Lauris Subatnieks ļāvās Maestro izaicinājumam, aicinot uz dzirkstošām un smieklu pilnām sarunām viesus, lai meklētu atbildi uz jautājumu – kas notiek Latvijā ar humoru? 

LTV Vecgada šovs

Vairāk

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti