VIDEO: Laura Rizoto «Dod pieci!» studijā uzstājas ar dziesmu «Last Christmas»

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 5 gadiem.

Latviešu izcelsmes brazīliešu dziedātāja Laura Rizoto, kura pārstāvēja Latviju 2018. gada Eirovīzijas dziesmu konkursā, piedaloties labdarības maratonā „Dod pieci!” otrdien, 18. decembrī, izpildīja populāro grupas "Wham!" dziesmu „Last Christmas”.

Intervijā Laura Rizoto atcerējās, ka pērn piedalījusies „Dod pieci!” labdarības akcijā, izmantojot „Skype” tiešsaisti.

Jautāta, ko vēl dzīvē gribētu iemācīties, Rizoto atzina, ka vēlētos iemācīties uztvert vieglāk un nesatraukties par lietām.

Lai skatītu šo resursu, mums ir nepieciešama jūsu piekrišana sīkdatnēm.

Tāpat Laura uzslavēja šīgada Ziemassvētku noformējumu Vecrīgas ielās. Ziemassvētki Brazīlijā tiek svinēti pludmalē, jo tur ir vasara, pastāstīja Laura Rizoto.

Jau vēstīts, ka pirmajā labdarības maratona "Dod pieci!" dienā tika saziedoti 14 540 eiro.

"Dod pieci!" 2018

Laikā no 17. līdz 23.decembrim notiek sabiedrisko mediju labdarības akcija „Dod pieci”.

Šogad akcijā runājam par vajadzību veltīt vairāk kvalitatīva laika bērnam. 

Maratonā iegūtie līdzekļi caur labdarības organizāciju Ziedot.lv tiks novirzīti jaunas mācību sistēmas izveidei un ieviešanai vecākiem, kuru ģimenē ienāks bērns. Pirmo reizi maratona mērķi var atbalstīt arī ar „Ziedot.lv” dāvanu kartēm.

Konteksts:

Labdarības maratons "Dod pieci!" šogad runā par vajadzību veltīt vairāk kvalitatīva laika bērnam. Uzsverot, ka bērniem vajadzīga mīlestība un nedalīta uzmanība no abiem vecākiem, Latvijas Radio 5 dīdžeji aicina ziedot piecus eiro par dziesmu pieci.lv ēterā, lai ieviestu bezmaksas praktiskas un psiholoģiskas mācības vecākiem: kā audzināt patiesi laimīgu bērnu un nenodot savas traumas nākamajām paaudzēm.

Labdarības maratonu "Dod pieci!" rīko Latvijas Radio sadarbībā ar Latvijas Televīziju, sabiedrisko mediju portālu LSM.lv un labdarības organizāciju Ziedot.lv. Maratons notiek Doma laukumā līdzās Vecrīgas Ziemassvētku tirdziņam.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti