VIDEO: Koncertšovs «Eirovīzija 2020: Eiropa staro!»

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 3 gadiem.

16. maijā, kad Roterdamā vajadzēja sākties Starptautiskā Eirovīzijas dziesmu konkursa lielajam finālam, skatītāji visā Eiropā un arī Latvijā varēja vērot īpašu šovu “Eirovīzija 2020: Eiropa staro!”. Bet pirms tam – kopā ar Tomu Grēviņu un Samantu Tīnu Latvijas Televīzijas skatītāji “izstaigāja” viņas ceļu līdz uzvarai “Supernovā” un uzzināja, ka Samanta Tīna nākamgad varēs pārstāvēt Latviju Eirovīzijā.

Lai arī konkurss pārcelts uz nākamo gadu un valstu izvirzītie mūziķi ar tām dziesmām, kas radītas 2020. gada Eirovīzijai, uz skatuves šova tiešraidē kāpt nevarēs, koncerts “Eirovīzija 2020: Eiropa staro!” godināja visas dziesmas, kam vajadzēja izskanēt Roterdamas lielajā arēnā.

Šova mērķis bija vienot Eirovīzijas dalībniekus neatkarīgi no tā, kur viņi atrodas, un pārsteigt ikvienu eiropieti, kurš šajā sarežģītajā laikā ir mājās.

Kaut arī tās neizskanēs pilnā garumā, šovā ieskanējās visas dziesmas, kam šogad vajadzēja sacensties konkursā.

Konkursa dalībnieki bija sagatavojuši sveicienus visai Eiropai un visi kopā veidoja 1997. gada Starptautiskā Eirovīzijas dziesmu konkursa uzvarētājas "Katrina And The Waves" dziesmas "Love Shine a Light " izrādi.

Skatītājus vakara gaitā sagaidīja arī pārsteigumi. Šovu no Nīderlandes moderēja plānotie Eirovīzijas vadītāji – Šantala Janzena (Chantal Janzen), Edsīlija Romblija (Edsillia Rombley) un Jans Smits (Jan Smit). Pārraidi latviešu valodā komentēja un tulkoja dīdžejs un raidījumu vadītājs Toms Grēviņš.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti