VIDEO: Improvizators Kaspars Breidaks māca atrast humoru tur, kur tā nav

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 2 gadiem.

Nav noslēpums, ka humors ir vienas no labākajām zālēm, taču šīs zāles jāprot lietot. Un kā atrast humoru tur, kur tā nav? Atbildi zina joku Šerloks Holmss – Kaspars Breidaks.  LTV Vecgada šovā viņš iesaka neticēt rakstītam burtam, bet uzticēties acīm un sirdij, un atgādina, ka nevar pārdzīvot un dziedāt vienlaicīgi, tas jānodala.

Kaspars un vakara vadītāja Sanda Dejus pārstāv "improvizatoru kliķi", kurai kategoriski aizliegts teikt vārdu "nē", tāpēc nākas piekrist Laura aicinājumam apvienoties un pārtapt par "Hitu fabriku". Viņu uzdevums ir ieteikt kā parastai dziesmai kļūt par 100 % hitu. Kaut arī Raimonda Paula dziesmas nenoliedzami tādas jau ir, Kaspars ar Sandu meistarīgi "apstrādā" tādas dziesmas kā "Laternu stundā", "Vīrietis labākos gados", "Cāļus skaita rudenī", "Mežrozīte"…. Un kur nu vēl dziesma "Par to…" – tieši par ko? Te nu var tikai apbrīnot improvizācijas talantu! Smiekli garantēti! 

Bet, ja nopietni, tad Kaspars Jaunajā gadā no sirds vēl uzņemties vairāk iniciatīvu par savu dzīvi un lēmumiem, kurus pieņemam ik minūti, vairot savā dzīvē pārsteigumus, piedzīvojumus un prieku! 

LTV Vecgada šovs "Uz deju uzlūdz Raimonds Pauls"

Skanīgi aizvadīts vecais gads un dinamiski iedejots 2022. gads! Vecgada vakars Latvijas televīzijā pavadīts ar Maestro Raimonda Paula krāšņo šovu "Uz deju uzlūdz Raimonds Pauls!", kurā pie klavierēm bija pats Maestro, dziesmas izdziedāja un izdejoja spožākās Latvijas estrādes zvaigznes. Deju starplaikos vakara vadītāji Sanda Dejus un Lauris Subatnieks ļāvās Maestro izaicinājumam, aicinot uz dzirkstošām un smieklu pilnām sarunām viesus, lai meklētu atbildi uz jautājumu – kas notiek Latvijā ar humoru? 

LTV Vecgada šovs

Vairāk

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti