VIDEO: Dainis Porgants un Jānis Jarāns atklāj Skaidrītes un Mildiņas noslēpumus

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 2 gadiem.

Kurš gan nezina Mildiņu un Skaidrīti no "Imanta Babīte nepietur"? Bija laiks, kad par viņu humora izjūtu smējās un sajūsminājās visa Latvija. Mazliet nostalģiskā, bet humora pilnā sarunā LTV Vecgada šovā neatkārtojamais Dainis Porgants un vienreizējais Jānis Jarāns stāsta par "netikšanu ārā no lomas", par pielūdzējiem, par kurioziem, par to, kā radās viņu tandēma nosaukums.

Neizpalika arī izaicinājums – uz mirkli atkal pārtapt par Mildiņu un Skaidrīti, lai nospēlētu nelielu ainiņu "iz šā brīža dzīves". 

Jaunajā gadā Daiņa vēlējums ir laicīgi mainīt riepas – spriediet paši, vai tas ir tikai joks! Bet Jānis vēl būt stipriem un veseliem, un mīlēt vienam otru ne kā latviešiem, bet kā cilvēkam cilvēku!

LTV Vecgada šovs "Uz deju uzlūdz Raimonds Pauls"

Skanīgi aizvadīts vecais gads un dinamiski iedejots 2022. gads! Vecgada vakars Latvijas televīzijā pavadīts ar Maestro Raimonda Paula krāšņo šovu "Uz deju uzlūdz Raimonds Pauls!", kurā pie klavierēm bija pats Maestro, dziesmas izdziedāja un izdejoja spožākās Latvijas estrādes zvaigznes. Deju starplaikos vakara vadītāji Sanda Dejus un Lauris Subatnieks ļāvās Maestro izaicinājumam, aicinot uz dzirkstošām un smieklu pilnām sarunām viesus, lai meklētu atbildi uz jautājumu – kas notiek Latvijā ar humoru? 

LTV Vecgada šovs

Vairāk

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti