Rīta Panorāma

Izrāde bērniem "Puika ar suni" pēc Ineses Zanderes stāsta motīviem Žaņa Lipkes muzejā

Rīta Panorāma

Saruna ar Žoržu Tikmeru un Daini Dukuru par pārmaiņām sporta izglītības jomā un sporta lomu ģimenē

Komiķu Latvijas tūre "Vesels bars komiķu"

«Vesels bars komiķu» dodas tūrē uz deviņām Latvijas pilsētām

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 3 gadiem.

Apvienības “Comedy Latvia” komiķi Rūdolfs Kugrēns, Edgars Bāliņš, Jānis Kreičmanis, Aleksandrs Guzenko, Kalvis Troska, Jack Everitt un Denis Tulpe jeb “Vesels bars komiķu” rudens otrajā pusē dodas tūrē un viesosies deviņās Latvijas pilsētās, LTV raidījumā "Rīta Panorāma" pastāstīja tūres dalībnieki.

Tūrē, kas sāksies 23. oktobrī, plānotas 10 uzstāšanās deviņās dažādās pilsētās – Rīgā, Jelgavā, Jēkabpilī, Liepājā, Ventspilī, Dobelē, Saldū, Valmierā un Cēsīs.

Katrā pilsētā gaidāms dažāds četru komiķu sastāvs, bet nemainīgi visos pasākumos uzstāsies Rūdolfs Kugrēns. Kā atzīmēja organizatori, dažos pasākumos pievienosies arī jaunie komiķi Kaspars Žilins un Daniels Purviņš.

Komiķi tūres pieteikumā norāda: “Ir dzirdēts, ka smiekli pagarina mūžu – tādā gadījumā apmeklējot “Comedy Latvia” tūres pasākumus mēs varam (vai nevaram) apsolīt jums dzīvot mūžīgi. Taču tas, ko mēs varam garantēt, ir krāsaina kompānija ar Latvijas labākajiem komiķiem: stand-up scēnas celmlaužiem, kā arī jaunajiem talantiem. Kas zina – iespējams esam “Vesels bars komiķu” tieši tāpēc, ka smiekli ir vislabākās zāles?

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti