Ventspilī viesosies komiķis Kalvis Troska

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 4 gadiem.

Ventspils Kultūras centrā piektdien, 13. martā, viesosies “stand-up” komiķis Kalvis Troska ar savu soloizrādi “Kas tas tāds?” medijus informē kultūras centra pārstāvji.

“”Stand-up” izrādes “Kas tas tāds?” nosaukums radies, iztēlojoties, ko varētu nodomāt cilvēki, ieraugot viņa seju uz afišas,” atklāj Kalvis Troska.

Kalvis Troska ar “stand-up” komēdiju nodarbojas kopš 2014. gada, kuru laikā arī komiķu apvienības “Comedy Latvia” sastāvā ir uzstājies festivālos “Positivus”, “Playground“, “iNovuss” un citos.

Pasākuma rīkotāji atzīmē: “Kalvja joki ir īsi un kodolīgi. Viņa stāsti ir gari, absurdi, bet nekad nav garlaicīgi. Viņa gaumīgā prasme lavierēt starp melnā humora dzīlēm un negaidīti absurdiem stāstiem padara viņu par unikālu tēlu Latvijas ''stand-up'' kultūrā.”

Latvijas “stand-up” celmlauzis Edgars Bāliņš par Kalvi Trosku saka: “Viņš viennozīmīgi ir komiķis, kurš ar savu humoru atšķiras no pārējiem vietējiem komiķiem, un tieši tāpēc nereti tiek atzīts pat par labāko Latvijā. Gaumes jautājums, taču laba humora pazinējus Kalvis neatstās vienaldzīgus.”

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti