Rīta Panorāma

Grupa "DivDiv" izdod video singlu "Pavasaris"

Rīta Panorāma

Uzņēmējs atgriežas Fukušimā desmit gadu pēc katastrofas

Vācijā un Šveicē Covid-19 dēļ atceļ vasaras mūzikas festivālus

Vācijā un Šveicē Covid-19 dēļ atceļ mūzikas festivālus

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 3 gadiem.

Vācijā un Šveicē Covid-19 pandēmijas dēļ šovasar nenotiks septiņi lielie mūzikas festivāli. Koronavīrusa infekcija arī pagājušajā gadā liedza sarīkot pasaulē nozīmīgākos populārās mūzikas pasākumus, un to nākotnes perspektīvas pagaidām ir neskaidras.

Kompānijas “Eventim Live” pārstāvji informēja, ka šogad nenotiks arī visā pasaulē ievērību guvušie festivāli “Rock am Ring”, “Rock im Park” un “Greenfield Festival”. Šā gada vasarai vajadzēja kļūt par atkalredzēšanos laiku, un rīkotāji esot  investējuši daudz darba un laika higiēnas un infekciju kontroles pasākumos. Tomēr   epidemioloģiskā situāciju un noteiktie ierobežojumi liek atzīt, ka šāda vēriena festivāli šogad vēl nav iespējami. Divi minētie Vācijas festivāli notikšot nākamā gada jūnijā, bet par pārējiem informācija pagaidām nav publiskota. 

Tikmēr Dānijas Roskildes mūzikas festivāla rīkotāji neizslēdz iespēju, ka pasākums šogad tomēr notiks.  Interneta vietnē norādīts, ka gatavošanās turpinās, un, iespējams, tam būs atšķirīgs formāts. Līdzīgu informāciju sniedz “Sziget” festivāla organizētāji. 

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti