Uzvaru Eirovīzijā bukmeikeri prognozē Nīderlandei; Latvijai priekšpēdējā vieta

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 5 gadiem.

Mājaslapā, kas apkopo bukmeikeru likmes par dziesmu konkursu ''Eirovīzija 2019'', bukmeikeri prognozē Nīderlandes mākslinieka Dankana Lorensa un viņa dziesmas “Arcade” uzvaru. 

Saskaņā ar prognozēm, trijniekā ierindojas arī Krievijas mākslinieks Sergejs Lazarevs ar dziesmu “Scream” un Zviedrijas pārstāvis Džons Lundviks ar “Too Late for Love”. 

Savukārt Latvijas pārstāvjiem – grupai “Carousel” ar dziesmu “That Night” bukmeikeri paredz 40. jeb priekšpēdējo vietu. Lietuvas pārstāvi Juriju Vekļenko ar dziesmu “Run with the Lions” bukmeikeri ierindojuši 34. vietā, bet Igaunijas dziedātāju – Viktoru Kronu ar dziesmu “Storm” – 24. vietā. 

KONTEKSTS: 
Pirmais starptautiskā Eirovīzijas dziesmu konkursa pusfināls Telavivā, Izraēlā, notiks 14. maijā, bet otrais – 16. maijā. Latvijas pārstāvji “The Carousel” uz skatuves kāps 16. maijā. 

Par iekļūšanu finālā viņiem būs jācīnās ar Šveici, Zviedriju, Īriju, Austriju, Moldovu, Rumāniju, Dāniju, Armēniju, Albāniju, Azerbaidžānu, Maķedoniju, Norvēģiju, Krieviju, Nīderlandi, Horvātiju, Lietuvu un Maltu.

Kopumā šī gada konkursā piedalīsies 42 valstis, no kurām 36 sacentīsies divos pusfinālos. Vieta finālā 18. maijā automātiski nodrošināta tā saucamajam “lielajam pieciniekam” – Francijai, Vācijai, Itālijai, Spānijai un Apvienotajai Karalistei, kā arī 2018. gada konkursa uzvarētājai Izraēlai.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti