Uguņošanas čempionāts Kaļiņingradā

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 4 gadiem.

Jau devīto gadu Kaļiņingradā notiek uguņošanas čempionāts, kur tiek noskaidrots – kuras valsts uguns meistariem uguņošana būs viskrāšņākā, vislabāk saskaņota ar mūziku un visvairāk aizraus publiku.

Pēc visu komandu uzstāšanās tiek noskaidrots 2019. gada uguņošanas čempionāta uzvarētājs. Vērtē pēc vairākiem kritērijiem. Daži no tiem - skaņdarba izvēle, cik sinhroni salāgota mūzika un uguņošana, uguņošanas krāsu gamma un skatītāju reakcija.

Artemijs un Katja šeit ieradušies galvenokārt iespaidīgu salūtu dēļ, viņi te nāk jau vairākus gadus, jo tas ir neaizmirstams šovs.

Maksimam īpaši patīk "tas, ka ir arī mūzikas pavadījums, un ir interesanti, kā uguņošana saplūst ar skaņu".

Jau ziņots, ka Krievijā ieviesa elektroniskās bezmaksas vīzas, kas atvieglo tūristu ieceļošanu, tostarp arī no Baltijas valstīm. Šajās dienās Kaļiņingradā Latvijas Televīzija sastapa arī Baltkrievijas, Lietuvas un Latvijas pilsoņus. Rīkotāji šogad cer sagaidīt vismaz 10 tūkstošus skatītājus katrā no festivāla norises dienām. Bet jau pirmajā dienā apmeklētāju skaits sasniedza vairākus desmitus tūkstošus.

Pēc rīkotāju teiktā, katru gadu čempionāta laikā līst lietus. Arī šis gads nebija izņēmums. Visas dienas garumā spīdēja saule, bet pēc dziedātāja Sergeja Lazareva uzkāpšanas uz skatuves sākās pamatīgs lietus. Pirms uguņošanas debesis gan kļuva skaidrākas.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti