Trīs smieklīgas situācijas pirms sestdienas „Kurš ir Kurš?”

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 6 gadiem.

 

Ērika ir amatierteātra režisore vai nav? To grūti saprast pat pieredzējušiem aktieriem. Vēlāk Reinis Ošenieks metās aerobikas dejā, bet šova vadītājai Zanei Daudziņai filmēšanas laikā parādās „deja vu” sajūta. Lsm. lv piedāvā ieskatīties dažās no 4. novembra  "Kurš ir Kurš?" epizodēm. 

Dalībniece Ērika bez problēmām uz skatuves izdresē profesionālus aktierus - Dailes teātra aktieri Arti Robežnieku un Nacionālā teātra aktrisi Sanitu Pušpuri. Vai Ērika ir amatierteātra režisore vai tikai par tādu izliekas? 

Ekspertu komandas pēc amatierteātra režisora uznāciena ir sajūsmā un Ērikai aplaudē, kājās stāvot.

''Spēlmaņu nakts'' žūrijai te būtu, ko padomāt!

Spēlē viena no pārstāvētajām profesijām būs bārmenis. Ekspertu komandas bārmeņa profesijai izvēlējās dalībnieku Dzintaru, kurš gatavos atspirdzinošu, bezalkoholisko kokteili "Luksofors" no triju krāsu sīrupiem un sulām. Vai kokteili izdosies pagatavot, kā nākas, ja raidījuma vadītāju Zani Daudziņu piemeklēs "deja vu" sajūta un viņa uz brīdi iejutīsies iepriekš spēlētā lomā?

Šovā "Kurš ir kurš?" Sandra Kropa tiek pielikta pie darba - burkānu rīvēšanas, savukārt Reinis Ošenieks piedalās aerobikas treniņā kopā ar meitenēm.

Sestdien, 4.novembrī, LTV1 plkst. 21.25 šovā "Kurš ir kurš?" tiks pārstāvētas un godā celtas šādas sešas profesijas - amatierteātra režisors, celtnieks, aerobikas treneris, tramvaja vadītājs, bārmenis un zemnieks.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti