Rīta Panorāma

Intervija ar LTV ārzemju ziņu redaktori Inu Strazdiņu

Rīta Panorāma

Skype saruna ar Zitu Mustermani un Ilzi Paleju

Apvienības Spiediens pirmais tiešsaistes šovs "Divi metri"

Tiešsaistē pirmizrādi piedzīvos apvienības «Spiediens» improvizācijas šovs «Divi metri»

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 3 gadiem.

Radošā apvienība “Spiediens” 28. maijā aicina uz savu pirmo tiešsaistes improvizācijas šovu “Divi metri”. Mākslinieki sola pozitīvu atmosfēru, vieglu humoru, labu mūziku, improvizāciju un īpašus viesus.

Pirmās divas šova “Divi metri” epizodes tiks translētas ceturtdien, 28. maijā, pulksten 20.00 īpaši veidotā straumēšanas vietnē.

“Bieži esam sastapušies ar jautājumu – kāpēc neesat redzami TV? Pavisam vienkārši – jo improvizācija ir “dzīvais” jeb “klātesošais” formāts, bet TV formāts prasa lielus līdzekļus, lai to atspoguļotu kvalitatīvi. Arī daudzas lietas – pamatā tehniskas – tiek iepriekš sagatavotas, lai aktieri tiešām varētu improvizēt un tas būtu saprotams skatītājiem ekrāna otrā pusē. Neliegšos, ka šis būs liels izaicinājums mums visiem, bet man vienmēr ir bijusi pārliecība par mūsu komandu un arī šoreiz ir, redzot ar kādu degsmi viņi visi strādā pie šī projekta,” stāsta “Spiediena” producents Krišjānis Caune.

Jaunais šovs sadarbībā ar kompāniju “Filmory Production” norisināsies tiešraidē. Liela loma šovā būs arī skatītājiem. Pasākuma rīkotāji skaidro, ka skatītāji, atrodoties pie saviem ekrāniem, varēs ietekmēt šova gaitu, dot noteiktas vadlīnijas aktieriem un uzreiz redzēt rezultātu.

Šova īpašos viesus apvienība pagaidām tur noslēpumā, taču LTV raidījumā “Rīta Panorāma” Krišjānis Caune atklāja, ka gaidāmi divi viesi. Viņš stāstīja:

“Viens būs no nozares, kurā šobrīd ir ļoti daudz darba, un otrs būs no nozares, kuri ir bijuši spiesti pārtraukt darbu pilnībā.”

Pirmajās divās epizodēs būs redzami radošās apvienības “Spiediens” pamatsastāva aktieri: Juris Kozlovskis, Līga Kausa, Artūrs Breidaks, Mārtiņš Bitāns un Krišjānis Caune. Mūziku nodrošinās muzikālā apvienība “Adventures of Sasha”, bet pie dīdžeja pults būs DJ Kress.

Mākslinieki atzīmē, ka šovam ir noteikta simboliska maksa - cerībā segt tehniskās izmaksas. Papildu informācija pieejama apvienības “Spiediens” mājaslapā.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti