TESTS: Cik «tizls» tu biji 2000. gadā?

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 2 gadiem.

Iztēlojies, ka ir 2000. gads. Tu mācies pamatskolā. Neviens tevi nesaprot, izņemot tavus mīļākos mūziķus, jo visas viņu dziesmas ir tieši par tevi. Jebkas, ko uzvilksi mugurā, var tikt un tiks izmantots pret tevi nākamajā strīdā ar klasesbiedriem. Vēl tev ļoti gribas otro pusīti, bet negribas teikt, ka gribas. Tevi nomoka vecāki, pinnes un skolotāji, kam dzīves misija ir pārbāzt augošos organismus ar skaitļiem, formulām un amēbu reproduktīvo dzīvi. Un, protams, nekas nav sliktāks par skolas ēdnīcas makaroniem.

Tu paņem savu mīļāko žurnālu, atšķirt testiņu, lai atslēgtos no sarežģītās dzīves, un izvēlies atbilžu variantus, kas vistuvāk atbilst tam, kā tu darītu, ja būtu iespējams pagriezt laiku atpakaļ:

Testā izmantotas fotogrāfijas un kadri no filmas “Tizlenes”, kas uz kino ekrāniem redzama no 27. augusta. “Tizlenes” stāsta par trīs draudzeņu – Sarmītes, Svetas un Katrīnas – piedzīvojumiem 2000. gada priekšvakarā. Trijotne ir nolēmusi mainīt savu klases “tizleņu” statusu un pabeigt 9. klasi “stilīgo statusā”.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti