Tenisiste Aļona Ostapenko izmēģina laika ziņu vadītājas lomu kopā ar Tomu Brici

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 3 gadiem.

Tenisiste Aļona Ostapenko piepilda sapni un tiek pie iespējas izmēģināt savus spēkus laika ziņu vadītājas lomā, un stāsta, ka laika ziņām viņas dzīvē ir svarīga loma, jo, braucot uz tenisa turnīriem visā pasaulē, nākas mainīt laika zonas, kas nozīmē krasi mainīgus laikapstākļus. Ekstrēmākie laikapstākļi, kādos nācies spēlēt turnīrā, bijuši Austrālijā, kur gaisa temperatūra sasniedza +45C, kas bijis ļoti grūti. 

Aļona Ostapenko gan neatpazīst laika ziņu vadītāju Tomu Brici, bet ir gatava izaicinājumam un labprāt uzklausa Toma padomus, kā labāk nolasīt laika ziņas. Starp citu, izrādās, ka Aļonai ir bail kāpt liftos, kas izrādās jau pirmais pārbaudījums – ceļā uz LTV studiju.

Toms Bricis dod padomus, kā stāvēt pie ekrāna, kā kustēties, kā turēt roku pie ekrāna, rādot temperatūras, un dod padomus, ko vislabāk vilkt mugurā. Izaicinājums izrādās nopietns, jo nebūt nav viegli sekot līdzi tam, kas noteik uz ekrāna, kas ļoti ātri kustas, un tam, kas ir jāstāsta, tāpēc tenisiste lūdz atkārtot mēģinājumu. Otrajā reizē, lasot ziņas, viņai klājas jau daudz labāk, un Aļona novēl laimīgu jauno gadu, apsolot, ka 2021. gadā Latvijā laikapstākļi būs daudz labāki nekā 2020. gadā..

LTV Jaunā gada šovs “Neiespējamā misija 2020” 

2020. gads bijis negaidītu pavērsienu, ideju un izaicinājumu pilns, tāpēc Vecgada vakars bija pēdējā iespēja un brīdis, kad paveikt neiespējamo misiju visiem kopā. Deviņas Latvijā spilgtas un aizvadītajā gadā īpaši populāras personības kopā ar īpašo misiju aģenti Māru Sleju devās piepildīt savus sen lolotos sapņus vai ļāvās kādam unikālam izaicinājumam, kas radīja galvu reibinošas izjūtas.

Misijās piedalījās aktieris un režisors Intars Rešetins, LTV žurnāliste Anete Bērtule, raidījumu vadītāja Sanda Dejus, basketbolists Kristaps Janičenoks, raidījuma “Sporta studija” vadītāji, pavārs Mārtiņš Sirmais, tenisiste Aļona Ostapenko, pianists Vestards Šimkus un arī "Youtube" personība, brazīlietis Felipe Gabriels. Kāds pārvarēja sevi, staigājot pa karstām oglēmcits slauca govi, vienam bija jālido reaktīvajā lidmašīnā, otram jārepo vai jādodas vakariņās pie prezidenta. Visa sajūtu un piedzīvojumu gamma turpmākajos stāstos! 

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti