Tallinas ielas kvartālā notiks septītais «Ezīšfests»

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 4 gadiem.

31.augustā no plkst. 17.00 līdz pat 1. septembra rītam Tallinas ielas kvartālā norisināsies urbāni hipsterīgais festivāls “Ezīšfests”.

Pasākums priecēs apmeklētājus ar līdz šim plašāko muzikālo programmu, kā arī īsfilmu izlasi, dažādām mākslinieciskajām un aktīvajām aktivitātēm. “Ezīšfests” aptvers gandrīz visu Tallinas ielas kvartālu gan iekštelpās, darbnīcās, bāros un angāros, gan kvartāla laukumos un sānieliņās.

Starp māksliniekiem, kas iepriecinās festivāla apmeklētājus, būs “Baložu pilni pagalmi”, ansis, “Inokentijs Mārpls”, “Rīta stienis”, ”Gapoljeri”, ''Abra'', Miks Galvanovskis un daudzi citi. Viena no festivāla mūzikas skatuvēm atradīsies kvartāla bāra “Tallinas pagalms” otrajā stāvā. Vairākas telpas no vakara līdz rītam ar dažādiem ritmiem pieskandinās diskžokeji. Savukārt "ex STILS" rezidencē skanēs hiphopa rīmes koncertos, bet no 2.00 naktī tur darbosies repa karaoke.

Paralēli skatuves programmai ir sarūpēta arī plaša izklaides un mākslas programma. Sadarbībā ar Rīgas Starptautisko īsfilmu festivālu “2ANNAS” apmeklētājiem būs iespējams redzēt 2018. gada programmas un Eiropas Komisijas "EUandME" filmas. Tāpat būs iespēja noskatīties stand-up izrādi “Rasisma robežas” ar aktieriem Ivaru Krastu un Mariju Linarti, “Teetree” improvizācijas teātra priekšnesumu. Ikviens varēs radoši atvērties gleznošanas un zīmēšanas meistardarbnīcās vai vienkārši atlaisties ērtajos zvilņos.

Plkst. 20.00 sāksies Lāčplēša novusa turnīrs, kuram reģistrācija norisināsies no 17.00, bet visa vakara garumā būs pieejamas dažādas aktivitātes. Par ballētāju apetīti gādās bārs “Ezītis miglā”, kā arī citi street food ēdinātāji.

Festivāla ieejas maksa ir 5 eiro. Pirmos 100 apmeklētājus gaida pārsteigums no atbalstītājiem.

“Ezīšfestu” organizē bāra “Ezītis miglā” radošā komanda, un šogad tas norisināsies septīto gadu. Festivāla devīze ir “Kronis vasarai”.

Pilna skatuvju programma ir zemāk, kā arī apskatāma ''Ezīšfesta'' ''Facebook'' lapā un ''Ezīšfesta'' mājaslapā ezisfests.lv.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti